Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Agentie de turism turoperatoare, specializata in pachete turistice Asia (India, Nepal, Sri Lanka, etc.), Scandinavia, croaziere (inclusiv Europa), S.U.A., tabere scolare in tara si strainatate, bilete de avion si cazari -> orice destinatie!
Agentia de turism Ambasador Travel AgencyAmbasador Tours este înfiintată în anul 2007, cu sediul în Pitesti, fiind localizată pe Bulevardul IC Brătianu, la parter, într-o zonă usor accesibilă.

Agentia a fost înfiintată cu scopul de a veni în întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor într-un mod cât mai profesional si mai plăcut cu putintă. Agentia este touroperatoare având ca obiect de activitate organizarea si vânzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii de turism direct consumatorilor.
Deoarece timpul are un rol esential în viata fiecăruia, agentia Ambasador Tours acceptă comenzi si modificări de ultim moment, încercând totodată să ofere clientilor solutia optimă în timpul cel mai scurt. Agentia este deschisă către orice altă sugestie sau activitate din sfera turismului de care turistii pot fi interesati.

Agentia oferă pe lângă produsele stabilite si produse proprii sau de comun acord cu clientul. Pachetele de servicii turistice variază în functie de motivul călătoriei dar si în funcție de tipologia clientului.

Personalul firmei este format dintr-o echipă de tineri experimentati si deosebit de entuziasti, care înteleg valoarea clientilor si sunt dispusi să facă toate eforturile pentru a îndeplini dorintele si a prezenta cât mai fidel destinatiile pe care se doresc a fi vizitate. Personalul foarte bine calificat, cu experientă în domeniul turismului, asigură efectuarea rapidă si eficientă a tuturor operatiunilor legate de pregătirea călătoriei sau evenimentului oferit clientilor.