Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

InterContinental Ras Al Khaimah Mina Al Arab Resort SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
InterContinental Ras Al Khaimah se afla pe plaja. Resortul este intins pe 2 peninsule si o plaja privata de 750 m. Aeroportul International Dubai este la doar 100 km distanta.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Acces Wi-Fi in intreaga unitate
Piscina exterioara
Club pentru copii: animatori, activitati artistice/ sportive, show-uri live, piscina pentru copii
Club adolescent: sala de jocuri, jocuri de societate
Zona pentru hamace
Centru SPA: masaj, sauna, tratamente corporale.
Sala de fitness complet echipata
Business Centre: fax, fotocopiator, sala de conferinte
Ballroom
Teren de tenis


RESTAURANT
Hotelul are 6 baruri/ restaurante:
RESTAURANT: Noho Restaurant & Bar, Saffar, Levant & Nar.
BAR: Ramsa Lounge, Club InterContinental, Amarbar, Shasha.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Meniul este oriental/ international.
Servicii room-service


CAMERE
Hotelul are 351 camere. Acestea sunt:
CLASSIC ROOM - cu vedere la mare. Camera dubla cu zona de relaxare, baie complet echipata, balcon/ terasa. Suprafata: 41-45 mp.
CLUB InterContinental ROOM - cu vedere la mare. Camera dubla cu zona de relaxare, baie complet echipata, balcon/ terasa. Acest tip de camera presupune accesul la o serie de servicii VIP. Suprafata: 41-45 mp.
JUNIOR SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor, living, zona de relaxare, baie complet echipata, balcon/ terasa. Suprafata: 61-70 mp.
CLUB InterContinetal JUNIOR SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor, living, zona de relaxare, baie complet echipata, balcon/ terasa. Acest tip de camera presupune accesul la o serie de servicii VIP. Suprafata: 61-70 mp.
RESORT SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor, zona de relaxare, baie complet echipata, balcon/ terasa. Suprafata: 91-100 mp.
ONE BEDROOM FAMILY VILLA - cu vedere partiala la mare. Vila are un dormitor, zona de relaxare, living, baie complet echipata si terasa. Suprafata: 91-100 mp.
ONE BEDROOM PRIVATE POOL VILLA - cu vedere partiala la mare. Vila are un dormitor, zona de relaxare, living, baie complet echipata, terasa si piscina privata. Suprafata: 121-150 mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, AC, TV, telefon, mini-bar (contra-cost), aparat ceai/cafea.
Serviciile VIP includ: check-in/check-out preferential, acces la Club Lounge, bauturi alcoolice servite la Club Lounge, mic-dejun in Club Lounge, gustari de seara, bauturi alcoolice servite tarziu la bar, produse de patiserie si alte gustari pe timpul zilei.

Locatie