Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hyde Hotel Dubai este situat convenabil in inima Dubaiului pentru a va putea bucura de tot ce are de oferit acest oras. Hotelul este un paradis si ofera un nou tip de ospitalitate pentru oaspetii sai.

Facilitati camere

Cu interioare dezvoltate de Ciarmoli Queda, toate cele 276 de camere si apartamente spatioase ale hotelului Hyde au acces la balcoane private si sunt dotate cu facilitati de lux. Suita de familie Hyde Us cu balcon de 54 de metri patrati este dotata cu caracteristici distinctive, inclusiv balcon, pat king-size Hyde, TV HD si minibar cu articole marca Hyde. De asemenea, oaspetii se vor bucura de articole de toaleta de lux MALIN+GOETZ for Ciel Spa pe tot parcursul sederii. Hyde Us se adreseaza familiilor sau grupurilor mari, datorita existentei unui living separat. Camera Deluxe Hyde Out Plus de 40 de metri patrati include un balcon si vedere la canalul Dubai. Insotit de vederi linistitoare ale Canalului Dubai si ale Business Bay pline de viata, Hyde Out Plus este ideal pentru un cuplu, camera este complet mobilat cu pat king-size Hyde Signature, TV HD, articole de toaleta MALIN+GOETZ pentru Ciel Spa si minibar amenajat cu articole distinctive Hyde.

 

Facilitati hotel

Inspirat de ritualurile de frumusețe din intreaga lume, centrul de spa al Hotelului Hyde Dubai, Cinq Mondes Dubai, este un simbol al bunastarii. Deschis in fiecare zi, între orele 10:00 si 21:00 centrul de spa oferara regenerare profunda a mintii si a corpului prin tratamentele si produsele sale holistice, realizate de terapeuti specialisti. Cinq Mondes Dubai dispune de cinci sali de tratament, impreuna cu saloane dedicate pentru barbati si femei, precum si un centru de fitness cu echipament de ultima generatie, care ofera si vederi incredibile ale canalului Dubai. Hotelul dispune de asemenea, de 3 restaurante, o cafenea si un bar la piscina.

 

Localizare hotel

Hotelul este situat in cartierul financiar Business Bay din centrul Dubaiului. Aeroportul International Dubai este la 15 kilometri de proprietate, la aproximativ 20 de minute de mers cu masina. 

 

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere nefumatori
Camere familii
Lift
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Babysitting
Exotic

Locatie