Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hampton By Hilton Marjan Island Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
Hampton By Hilton Marjan Island Ras Al Khaimah
Hampton By Hilton din insula Al Marjan, Ras Al Khaimah, este cel mai mare complex din lume al lantului Hampton By Hilton. Acesta este primul resort al grupului. Resortul beneficiaza de o localizare linistita, pe plaja si are vedere directa la Golful Persic. In cadrul sau s-a implementat pentru intaia oara conceptul de ALL - INCLUSIVE.
Cel mai apropiat aeroport fata de unitatea de cazare este Ras Al Khaimah. Aeroportul International Dubai este la doar 77 km distanta, astfel durata transferului este de 50 min.

FACILITATI
Receptia hotelului are un design inspirat de tema ,, O zi la plaja, care inglobeaza 4 zone de relaxare. Pe langa sala de jocuri si lobbyul hotelului, in incita spatiului se afla o cafenea - The View, dar si un restaurant All - Day Dining, cu meniu ,, a la carte.
In gradina resortului este zona de ,, Street Food, cu rulote culinare. Locul are 7 restaurante si un bar.
Hotelul detine o plaja privata de 750 m, o piscina pentru copii si o piscina de tip ,,infinity pool, cu vedere la Golful Persic.
Centrul wellness are 7 sali de tratament. Serviciile SPA include tratamente corporale pentru cupluri/ ,,woman only/,,man only . Clientii pot beneficia de sauna umeda/uscata.
Clubul pentru copii este deschis zilnic si organizeaza activitati in locul de joaca, dar si la piscina destinate celor mici, ori in diverse locuri linistite ale resortului. Accesul copiilor pana in 12 ani este permis. Acestia iau parte la diverse activitati alaturi de animatorii complexului.
Iubitorii de sport se pot antrena intr-o sala de fitness complet echipata.
Exista un birou pentru schimburi valutare. Receptia functioneaza 24/24. Se accepta plata cu urmatoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, China Union Pay, American Express.
RESTAURANT
In locatie sunt prezente urmatoarele unitati de alimentatie:
CLAW RESTAURANT - este specializat pe Meniu Grill/ Fructe de mare. Conceptul restaurantului este inspirat de stilul american al bucatariei. Se poate lua masa in incinta restaurantului ( 174 locuri) sau pe terasa cu vedere la Golful Persic ( 83 locuri).
KARMA KAFE - restaurant premiat pentru stilul sau asiatic. Acesta ofera o experienta culinara aparte. In restaurant este un Sushi Bar, unde se gateste pe statii live. Se poate servi masa in restaurant ( 103 locuri) sau pe terasa acestuia (68 locuri).
H2O POOL BAR - barul serveste bauturi reci, sucuri naturale si o gama larga de gustari.
THE VIEW - cafenea in incinta hotelului. Se pot servi bauturi calde/reci si diverse cocktailuri.
RESTAURANT ALL-DAY DINING - restaurant cu meniu ,, a la carte. La cerere se ofera meniu pentru copii.
IMPORTANT: Toate unitatile de alimentatie au optiunea de a servi, conform unei comenzi online.


CAMERE
Resortul detine 515 camere. Peste jumatate din acestea sunt construite intr-un sistem interconectat, pentru a satisfice nevoile grupurilor de turisti. In functie de tipul de camera ales, fiecare camera are vedere la apa/ insula.
Complexul are urmatoarele tipuri de camera:
TWO DOUBLE BEDS ROOM - camera pentru nefumatori cu 2 paturi duble. (4 persoane)
TWO DOUBLE BEDS ROOM WITH SEA VIEW - camera pentru nefumatori cu 2 paturi duble si vedere la Golf. (4 persoane)
KING ROOM WITH SOFA BED - camera King pentru nefumatori cu un pat confortabil si canapea. (4 persoane)
KING ROOM WITH SOFA BED AND SEA VIEW - camera King cu vedere la Golf, pentru nefumatori. Include un pat confortabil si canapea. (4 persoane)
KING FAMILY BREEZE ROOM WITH SEA VIEW - camera King cu vedere la Golf, pentru nefumatori. Include un pat, canapea de dormit dubla si balcon. (4 persoane)
KING FAMILY DREAM ROOM - camera King pentru nefumatori cu un pat, canapea dubla pentru dormit si balcon. (4 persoane)
FAMILY CONNECT ROOM - camera de tip apartament. Are 2 camere conectate. Prima camera are un pat matrimonial. Cea de-a doua camera are 2 paturi. Fiecare camera are propria baie si balcon. ( 8 persoane)
FAMILY CONNECT ROOM WITH SEA VIEW - camera de tip apartament, cu vedere la Golf. Are 2 camere conectate. Prima camera are un pat matrimonial. Cea de-a doua camera are 2 paturi. Fiecare camera are propria baie si balcon. (8 persoane)
KING FAMILY TREASURE ROOM WITH SEA VIEW - camera King pentru nefumatori, cu vedere la mare. Include un pat, o canapea dubla de dormit, balcon. (4 persoane)
KING ACCESSIBLE ROOM - camera King, pentru persoane nefumatoare cu probleme locomotorii. Include un pat matrimonial. Baia este echipata, astfel incat sa usureze modul de utilizare al echipamentelor pentru turisti. Corpurile de mobilier si accesorile acestora sunt flexibile. (2 persoane)
Toate tipurile de camera au urmatoarele facilitate: pat din gama Hampton (135 cm x 200 cm / 180 cm x 200 cm), mini-frigider, kit ingrijire personala, uscator de par, masa si fier de calcat, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, TV cu canale speciale pentru filme, telefon, birou si scaun, aparat pentru ceai/cafea.

ATRACTII TURISTICE
Cateva atractii turistice ale statiunii sunt:
Cea mai lunga tiroliana din lume (3 km) - pe varful Jebel Jais, cel mai inalt varf montan din zona.
Centrul orasului - 27 km
Al Hamra Mall - 8.5 km ( 10 min.)
Al Hamra Golf Club - 8.8 km ( 10 min.)
Al Hamra Aviation Club - 8.8 km ( 10 min.)



Locatie