Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gulf Court Hotel Business Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Gulf Court Hotel se afla in zona Business Bay, la doar 25 min. de Aeroportul International Dubai si 5 min. de Mall Dubai.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Health Club: sala de gimantica, piscina, centru SPA cu jacuzzi, sauna, baie cu aburi.
Club pentru copii cu animatori
Club Lounge - servicii de lux pentru turisti.
Sala de conferinte
6 restaurante/ baruri


CAMERE
Hotelul are 270 camere. Acestea sunt de tip:
STANDARD ROOM - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Camera este dotata cu paturi Twin/ Queen-size. Exista 48 de camera de acest tip in hotel. Suprafata: 22 - 31 mp.
SUPERIOR ROOM - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Camera este dotata cu paturi Twin/ Queen-size. Exista 39 de camera de acest tip in hotel. Suprafata: 28 - 32 mp.
DELUXE ROOM - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Camera este dotata cu paturi Twin/ Queen-size. Exista 92 de camera de acest tip in hotel. Suprafata: 28 - 34 mp.
GRAND DELUXE ROOM - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Camera este dotata cu paturi Twin/ Queen-size. Exista 60 de camera de acest tip in hotel. Suprafata: 32 - 38 mp.
EXECUTIVE SUITE - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Apartamentul are dormitor cu pat Queen-size. Exista 25 camere de acest tip in hotel.
LUXURY SUITE - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Apartamentul are dormitor cu pat Queen-size. Exista 4 camere de acest tip in hotel. Suprafata: 59 - 70 mp.
PENTHOUSE SUITE - cu vedere la Dubai Creek/ oras. Apartamentul are dormitor cu pat King-size. Exista 2 camere de acest tip in hotel. Suprafata: 190 mp.


RESTAURANT
Exista urmatoarele baruri/ restaurante:
Cafe Delices - deserturi, gustari reci/calde.
Al Waha - meniu de tip bufet.
Naisa Oriental Restaurant - meniu cu specific asiatic.
Sports on 4 - bar cu jocuri de societate.
The Canal Lounge - terasa de tip ,, rooftop.
The Other Office Karaoke - bar cu 5 camere de karaoke.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilie.
Meniu traditional/international.
Servicii room -service. (contra-cost)