Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldemar Knossos Royal (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE de 5 stele se remarca prin arhitectura specifica civilizatiei minoice si prin serviciile de prima clasa. Aldemar Knossos Royal Village este destinatia ideala pentru cupluri, dar si pentru familiile cu copii, iubitorii sporturilor si divertismentului.
Localizare: HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE este situat pe plaja din Anissaras, la 2 km de Hersonissos, la 23 km de aeroportul din Heraklion si la 25 km de capitala insulei..

Plaja: HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE este situat pe o plaja de nisip si pietricele amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului). Sporturi acvatice cu plata.

Dotari camere: La HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE cele 413 camere confortabile si elegante sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, frigider, telefon, televizor satelit, seif, mini bar ( la cerere, cu plata), baie cu cada, uscator de par, papuci si cosmeticale, pachet de bun venit (o sticla de vin si apa minerala). Toate camerele au balcon/ terasa cu vedere spre mare sau gradina. Suprafata camerelor standard nu permite adaugarea unui patut pentru bebelusi.

Facilitati: HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE dispune de receptie 24 de ore, salon, sala vizionare TV satelit, wi-fi gratuit in toate zonele publice, sala de conferinte, schimb valutar, inchirieri de masini si biciclete, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, boutique, mini market, camera pentru bagaje, prim ajutor, doctor (la cerere, contra cost), amfiteatru, capela/biserica, parking. Hotelul ofera o mare varietate de restaurante, baruri, crama, club de noapte, 2 piscine principale (una cu tobogan), 1 piscina interioara, prosoape pentru piscina si plaja (cu depozit), sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, centru SPA (oaspetii pot beneficia contra costa de serviciile renumitului centru din cadrul hotelului Aldemar Royal Mare), 2 terenuri de tenis, tenis de masa, squash (cu plata), biliard (cu plata), darts, boccia, mini golf, centru fitness, polo, volei pe plaja, echipa de animatie, sah gigant, sala de bridge, sala pentru jocuri electronice. Se organizeaza discoteca, program de animatie, competitii de dans, lectii de gatit, quiz, bingo, jocuri de apa, aerobic/gym.

Facilitati copii: HOTELUL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE ofera copiilor 2 piscine, tobogan acvatic (45 m lungime), mini club Aldy pentru copii intre 4-12 ani, activitati pentru toate varstele (4-7 ani si 8-12 ani), mini disco, mini bufet in cadrul mini clubului, paturi si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, contra cost).

Clasificare agentie: 5*

Web site: www.aldemarhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.