Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akasha Beach Hotel and Spa (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul imbina arhitectura contemporana cu un design elegant urban-chic. Acest complex ofera o experienta placuta in camere si apartamente de lux.

Localizare: Situat intr-o locatie excelenta pe malul marii, in Hersonissos, la aproximativ 24 km de Aeroportul International din Heraklion.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditiona (gratuit), Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), TV cu ecran plat (cu canale prin satelit), mini-bar (contra cost), facilitati de cafea si ceai instantanee , cabina de dus, uscator de par, halat de baie, papuci, balcon / terasa, room service (contra cost ), schimbarea prosoapelor (zilnic), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie deschisa 24 de ore, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina in aer liber, piscina interioara, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa suplimentara la plaja), piscina / prosoape de plaja (gratuit), sali de conferinte, parcare interioara (contra cost), servicii medicale(contra cost), restaurant, baruri, fitness, spa.
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Web: https://www.akashabeachresort.com/