Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agrabella (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Agrabella este un hotel cu 124 de camere recomandat tuturor categoriilor de varsta, o varianta economica pentru un sejur in Creta.

Localizare: Hotelul este localizat in centrul statiunii Hersonisos, la aproximativ 250 m de plaja, 100 m de statia de autobuz si 25 km de aeroportul Heraklion.

Plaja: este situat la aproximativ 250 m de plaja cu pietris mic, sezlongurile si umbrelele fiind contra cost. Exista facilitati pentru sporturi nautice cu plata (furnizori locali). In Hersonissos sectoare de plaja cu nisip alterneaza cu zone stancoase.

Dotari camere: cele 124 de camere sunt de 6 categorii, variind de la 14 mp la 80 mp. Toate camerele dispun de televizor satelit, telefon (cu plata), balcon/terasa, aer conditionat (10 euro/zi sau 50 euro/saptamana pentru camerele economice si gratuit pentru camerele superioare sau de lux), frigider, seif (3 euro/zi sau 15 euro/saptamana), baie cu dus sau cada, uscator de par.

Facilitati : Hotelul dispune de receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in zona receptiei, colt vizionare TV, schimb valutar, camera pentru bagaje, restaurant, snack pool bar, lobby bar, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, piscina pentru copii, prosoape pentru piscina (cu plata), inchiriere de masini/motociclete/biciclete, doctor (la cerere). Activitati: biliard (cu plata), jocuri electronice, tenis de masa, masaj (cu plata).

Facilitati copii HOTEL AGRABELLA ofera piscina, pat pentru infanti, scaune speciale in restaurant.

Clasificare oficiala: 3*

Pagina web: www.agrabella.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.