Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aelius Hotel and Spa (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Aelius Hotel and Spa (ex Lavris Hotel) de 4 stele este situat in statiunea linistita Kato Gouves, la 600 m de plaja nisipoasa, 14 km de aeroportul international si 16 km de capitala Heraklion. Camerele au fost recent renovate, unele avand piscina proprie si jacuzzi. Hotelul dispune de un centru spa si activitati recreationale.
Dotari camere: aer conditionat, telefon, wifi, TV satelit, mini frigider, facilitati pentru preparat ceai si cafea, baie cu uscator de par, balcon sau terasa.
Facilitati hotel: 2 piscine, prosoape, sezlonguri si umbrele gratuite, mini market, wifi gratuit in toate spatiile publice, parcare, restaurant principal, restaurant a la carte, pool bar.
Animatie: fitness, centru spa, darts, aerobic, aqua gym, jocuri de apa, jocuri de masa, tenis de masa, biliard (contra cost), seri folclorice.
Facilitati pentru copii: loc de joaca, mini club (4-12 ani), 2 piscine separate, program de animatie, baby sitting (la cerere, contra cost), baby cot.
Clasificarea oficiala: 4*
Pagina web: https://cooeelavrishotelsspa.com-hotel.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.