Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nasos Hotel and Resort (Corfu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Nasos Hotel Resort este un hotel cu demipensiune completa, care a fost recent renovat in stil modern pentru a crea un mediu contemporan in zonele interioare si exterioare, inclusiv camerele, baile, balcoanele si zonele comune. Nasos Hotel Resort ofera faciliati care va vor satisface nevoile si va vor face din vacanta o experienta de neuitat.

Localizare: Aflat in statiunea Moraitikia,la 100 de m de cea mai apropiata plaja si la 20 de km de aeroportul internation Corfu.

Dotari camere: Toate camerele ofera Wi-Fi, aer conditiona, seif, TV prin satelit, uscator de par si frigider.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, camera pentru bagaje, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa suplimentara la plaja), terasa, gradina, dus in aer liber, parcare la fata locului (gratuit).

Web site: https://nasoshotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.