Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kairaba Mythos Palace - Adults Only 16+


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fa?a de plaja. Situat in Mesongi, la 1,2 km de plaja Steph.Messonghi Beach se afla la 2,9 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Interna?ional Corfu, situat la 26 km de KAIRABA Mythos Palace - Adults.


FACILITATI HOTEL: Aigura cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, o piscina sezoniera in aer liber ?i un centru de fitness. Acest hotel de 5 stele ofera WiFi gratuit, un bar ?i un teren de tenis. Hotelul are o piscina interioara, o sauna, personal de divertisment ?i o recep?ie deschisa non-stop.


TIPURI DE CAMERE: Camera superioara cu vedere la munte; Camera superioara cu vedere laterala la mare; Camera superioara cu vedere la mare; Camera superioara cu piscina mica ?i adanca.


FACILITATI CAMERE: Camerele hotelului au aer condi?ionat, dulap, fierbator, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privata cu du?, precum ?i balcon. Toate camerele de la KAIRABA Mythos Palace - Adults Only includ lenjerie de pat ?i prosoape.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.