Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo Palace Hotel (Corfu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Construit in stilul unui sat corfiot, acest hotel este bine dotat camere de pana la patru persoane, un restaurant tip bufet, un restaurant a la carte, trei baruri, trei piscine exterioare, o sala de sport si un spa centru.
Localizare: Hotelul Apollo Palace este un complex de 5-stele care se bucura de un cadru la doar 50 m de plaja de la marginea satului pescaresc Messonghi, la circa 20 km de la aeroportul international din Corfu.
Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), ventilator de tavan, Wi-Fi (gratuit), telefon cu linie directa, cutie de valori (contra cost), TV cu ecran plat (cu canale prin satelit), mini-frigider, minibar (pachet de umplere la cerere cu contra cost), baie privata cu dus sau cada, uscator de par, baie facilitati, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), prosop schimbare (zilnic), schimbare lenjerie (de 3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie ( contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, serviciu de concierge, serviciu de portar, hol, lounge, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), 3 piscine exterioare cu apa dulce (09:00-19:00, 1 piscina de divertisment, 1 piscina de familie si 1 piscina numai pentru adulti), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), prosoape piscina/plaja (contra cost), terasa, gradina, sala de sedinte, parcare (gratuita), capela/biserica, doctor de garda (contra cost)

Site Web https://www.apollopalace-corfu.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.