Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMYROS BEACH RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un complex de 5 stele pe plajă din Arachavi, Corfu, situat ideal pe plaja Almyros, pe coasta de nord a Corfu, la doar 42 km de aeroportul internațional Kapodistrias și la 2 km de orașul Acharavi, oferind numeroase opțiuni pentru cumpărături, mese, divertisment și petrecere a timpului liber. .

Localizare

Situat în localitatea Acharavi, de pe insula Corfu, la 36 km de orașul Corfu. Almyros Beach se află la 42 km de Glyfada și la 17 km de Saranda. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Corfu, situat la 42 km de Almyros Beach.

Facilitati Hotel

Hotelul  are o piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii și terasă. Oaspeții pot lua masa la restaurant. Recepția proprietății este deschisă nonstop.

Facilitati camere

Unele unități de cazare includ o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde după o zi obositoare. Unele unități de cazare oferă vedere la mare sau munte. Fiecare cameră are baie privată. Almyros Beach oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. Dotările includ TV cu ecran plat.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.almyrosbeach.com/) si a fact sheet-ului!