Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poiana Marului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere





Pachetul de Craciun include 3 nopti cazare conform programului detaliat mai jos:
Ziua 1 (24 decembrie) -
Sosirea oaspetilor, cazarea si Primire in Camara bunicii degustare de produse facute incasa:
Meniu traditional Pomul Poiana Marului : sorici dinurechi, slaninuta, jumari, platouri cu branzeturi si produse traditionaleromanesti, mere coapte, tuica fiarta, vin fiert, afinata, zmeurata si murata,degustare de salam de mistret de cerb si surprize.
Ziua a 2-a (25 decembrie )
Mic dejun - bufet suedez cu produse traditionale romanesti intre08:00-11:00
Pranz cimpenesc - BARBEQUE cu tuica fiarta, lautari si vin fiert. Nu vor lipsi ciorba de fasole in bol de paine, bors de gaina cu taietei decasa, supa de pui si produse traditionale de craciun (fudulii de porc, limba devitel cu masline, clatite si papanasi de casa).
Cina festiva cu primirea lui Mos Craciun** sia colindatorilor. Bufet - oglinda cu produse traditionale facute in casa(leber, ghiudem, toba, caltabos, jambon de porc la protap, cozonac, placinta cubranza si cu mere).
Ziua a 3-a (26 decembrie)
Mic dejun - bufet suedez cu produse traditionale romanesti intre08:00-10:00.
Pranz - traditional romanesc
Cina traditionala romaneasca (sarmale cu mamaliguta, berbecut la protap siproduse traditionale de craciun)

Surprize incluse in Pachet faraplata !
*Kandy bar cu prajituri fructe bomboane durata pachetului
*Foc de tabara tuica si ceai ora 18 pe data de 24.12
*Formatia cu lautari si voie buna seara de 24.12 ora 20
*Surpriza In zona bbq Petrecere Cimpeneasca porc si berbec la protap in ziua de 25 (ora 14-20 )
*Degustare de vin cu Somelier si discutii profesionaledespre bauturi in crama pensiunii (programare pe grupuri )
*Plimbare in Poiana Haiducului cu Minicar de 18locuri (programare )
Cadoul pentru Mos Craciun se aduce de catre oaspeti !
Noi organizam ceremonia lui Mos Craciun pentru mari simici cu Mos Craciun Profesionist
Acces liber Teren sport cu iarba artificiala si nocturna
Loc de joaca pentru copii exterior
Sala de jocuri *Dartz,biliard ,Ping - PONG, sokker
Servicii suplimentare cu plata: Sauna,Masaj, Excursii Private ,Programari extra bar bucatarie



Pachet Revelion 2021-2022
Soisireasi Primirea Traditionala
Ziua 1 - 30.12.2021 -
Soisireasi Primirea Traditionala zi Traditionala incare clientii DEGUSTA singuripreparatele in BBW Cowtry BBQ & BAR si asistati de personalul pensiuniiintr-un cadru unic si rustic animat de patronii pensiunii ..!
Mic dejun - intre 9 :00 - 11 :00 +12.00 Pranz- BRANCH: Ciorba de fasole inbol de paine/Suap d ePui ;
Carne la Garnita afumata cu mamaliguta (pentru 40 persoane, se serveste din ceaun) ;si prajituri d e casa
Cina In Zona de bbq ZII ROMANEASCA ;mici ,cirnati piine de casa tocanita devinat la ceaun
Cozonac, placinta cubranza si placinta cu mere ;
Pui la jar flambati(cu prezentare si transare) cu cartofi butoiasi;
Papanasi de casa cusmantana si stafide.

Cazarea se realizeaza incepind cu ora 12. La sosire seserveste tuica fiarta/ vin fiert, covrigei de casa si surprize multe..! precumsi Pomul Bunicii(PRODUSE TRADITIONALE SI VINATORESTI )
Primire in Crama: Meniu traditional : sorici din urechi, slaninuta, jumari, platouri cu branzeturi siproduse traditionale romanesti, mere coapte, tuica fiarta, vin fiert, afinata,zmeurata si murata, precum si degustare de salam de
SearaMexicana si concurs de Tequila Party (incepand cu ora20 :30 si muzica mexicana):
Jambon de PORC pe pat de legume/cartofibutoiasi cu rozmarin
Saniuta deProsciutto taiat cu sabia
Teqiula la metru pesaniuta cu Diploma (un weekend gratuit)pentru cel mai rapid bautor
Concurs de baut Tequila alaturi de formatia cu demonstratii pe schiul de TEQUILA cu Cistigarea unui sejur de weekendde doua nopti fara masa la pensiune de catre cel mai rapid degustator deTequila.
RECITALFORMATIA DIN BRASOV
Pastrav la gratar ;
LUP DE MARE cuRACI ;
Curcan umplut cufarsa de orez ;
Pastrama de oaiecu mamaliguta;
Cozonac de casa
PLACINTA CU BRINZA SISTAFIDE.
Branch (Mic Dejun +Pranz), in zona de barbeque ranch (intreorele 09 :00 - 14 :00) :
produse de mic dejun ;
preparate de pui,cascaval pane, legume la gratar ;
ciorbe, creme siconsomeur, bors de gaina cu taitei de casa ;
pastrav in harzob debrad ;
sarmalute cumamaliguta ;
ciolan cu fasole sicostita.
Masa Festiva de Revelion 2021 (incepand cu ora 20 :00-0.00)Meniul special de Revelion cuprinde preparate de vanat si bauturi alcoolicesi non-alcoolice indigene si internationale (meniul detaliat se prezinta lacerere).
In Crama pensiunii Degustari de vinuri Vinuri Spumantesi discutii profesionale despre Vinuri de colectie mai vechi de 20 de ani !intervalul19-20.30
Deasemena o informare cu ceeace se poate comanda laultra all inclusive...!!!
Oglinda cubrinzeturi si fructe pentru degustarea de vinuri in crama
Incrama se va face o degustare si prezentare de vinuri vechi minim 5ani vechime din partea casei cu gazdadumneavoastra, somelier , Razvan Antonaru.
Foc de Artificii (incepand cu ora 24 :00) si multa sampanie. Si Special pentru Dumneavoastra, vomorganiza un program artistic sustinut de Formatia in Recital. Programulartistic cuprinde de asemenea dansuri populare
Meniul de revelion il vom afisa separat
Exista open bar ultra all inclusive
Formatia Acustic din Brasov si speram si un interpretsuntem in negocieri...!!!!
Ziua 3- 01.01.2021 mic dejun cafea siceai si croasante de la ora 9 :00 in Lobby RECEPTIE
si Branch 11 :00 - 14 :30
Preparatefacute IN CASA (zacusca, ciuperci, fasoleasortata, legume, placinte de casa si strudele de mic dejun);
Degustarede dulceturi si magiunuri traditionale ale bunicii
Expozitiecu muraturi si zeama d e varza din CAMARA BUNICII
Plimbare pebaza de programare cu Minicarul pensiunii la poiana Haiducului(minim18pers/cursa )
Pranz Haiducesc - se serveste in zona BBQ , incepand cu ora 14:00:
BERBECUT LA PROTAP
Ciorbade fasole in bol de paine/ Bors de porc cu afumatura;
Placintecu bronza sarata /cum mere de casa
Papanasicu dulceata de afine;
Vin fiert si tuicafiarta din belsug, acompaniate de sunetul placut de acordeon si vioara.
Cina festiva (focul de tabara ora 20 cu lansare d e lampioane )
jambon afumta pe patdelegume
pastrav la gratar cumamaliguta si mujdei de usturoi
PORC de lapte facut la protap incepand cu ora 18:00.
Pomul din ograda taranului - Carnati de Plescoi, carnati in mat de oaie, platou cu branzeturi(urda, branza framantata cu marar, telemea de oaie, burduf), pastrama de porc,babic, ghiudem ;
Mix grilldiferite dar si prepelita si iepure cu masline ;
Patiserie de casa - Poale in brau, placinta cu branza si stafide si strudel cu mere.
In crama se va face o degustare si prezentare de vinuri Spumante CrameleRahni AZUGA din partea casei cu gazda dumneavoastra, somelier autorizat, RazvanAntonaru.
Ziua 4 - 02.01.2021 Mic dejunBufet suedez
Coffea break (in intervalul orar9:00 - 11:00): patiserie de casa dulce si sarata, sucuri, ceai, cafea, cacao sidiferite sortimente de cereale.