Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hora cu Brazi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


La poalele muntilor Piatra Craiului, intre parcul national Piatra Craiului si Zarnesti, Pensiunea Hora cu Brazi ofera WiFi gratuit si un restaurant romanesc. Zona de schi Poiana Braov se afla la 15 minute cu maina.
Toate camerele de la Hora cu Brazi au balcon cu vedere la imprejurimi. Camerele includ o zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin cablu, precum i o baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Oaspeii pot inchiria ATV-uri, acestea fiind excelente pentru a explora zona. De asemenea, oaspeii au la dispoziie terasa si foiorul. Pentru cei mici exista un teren de joaca si o zona de joaca interioara.
Pe tot parcursul zilei sunt servite specialitai romaneti, iar toate mesele pot fi savurate pe terase cand vremea este frumoasa.
Castelul Bran este la 10 minute cu maina, iar intrarea in parcul naional este la 1 minut. In parc vei gasi o multime de trasee de drumetii si ciclism montan.

Capacitate Pensiune:
*Camera dubla/twin cu vedere la oras ( 20m ) - 10 Camere
*Camera dubla/twin cu vedere la munte ( 20 m )- 8 Camere
*Apartament (dormitor cu patmatrimonial + camera cu canapea extensibila pentru 2 persoane) cuvedere la oras - 2 Apartamente
*Apartament (dormitor cu pat matrimonial + cameracu canapea extensibila pentru 2 persoane) cu vedere la munte - 1Apartament
*Camera dubla superioara ( 44m ; pat matrimonial + canapea extensibila pentru 2 persoane) cu vederela munte - 1 Camera (Baia este dotata cu o cada Jacuzzi)
*Toate camerele si apartamentele aubalcon.
***Pat suplimentar (pentru 1 Persoana) in camera dubla vedere la oras sau camera dubla vedere ma munte

Pretul micului dejun este de 35 ron/persoana (Bufet suedez)
Pranzul si cina sunt a la carte. Pretul acestora difera in functie de ceea ce se comanda.

In perioadele sarbatorilor,rezervarile se fac sub forma de pachet pentru 3 Nopti.