Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Venus (ex.Orlando) este localizat la doar 50 m de plaja, catre partea de nord a statiunii.

Descriere: Hotelul Venus (ex.Orlando) a fost renovat in anul 2020 si dispune de 80 camere, Suite de Lux si Suite Junior.
Aproximativ jumatate din numarul camerelor disponibile beneficiaza de vedere frontala la Marea Neagra iar cealalta jumatate beneficiaza de o vedere superba panoramica catre statiunea Venus.
.


Camere:

Suita de lux: Camera cu vedere frontala la mare, denumit si ca Suit de Lux se afla in aripa de est a hotelului Venus, orientata direct spre malul Mrii Negre.
Camera dispune de aer conditionat, TV LCD, baie proprie cu dus, uscator de par si uscator prosoape. Cu o suprafata totala de 31mp, camera Suita de Lux poate acomoda pana la 2 adulti si 2 copii minori.
Suita Junior: Camera cu vedere panoramica catre statiunea Venus, denumita si ca Suita Junior se afla in aripa de vest a hotelului Venus. La fel ca si camera Suita de Lux, camera Suita Junior dispune de aer conditionat, TV LCD, baie proprie cu dus, uscator de par si uscator prosoape. Cu o suprafata totala de 31mp, camera Suita Junior poate acomoda pana la 2 adulti si 2 copii minori si reprezints alternativa ideala pentru un asejur de bugeta.

Camerele sunt extrem de spatioase a cca. 32mp, fiind dotate cu doua paturi sau cu pat matrimonial queen, baie proprie, aer conditionat, TV lcd, uscator de prosoape si haine, uscator de par.
Fiecare camera este dotata cu Wi-Fi gratuit, disponibil de asemenea pe toate suprafata complexului hotelier. Camerele nu au balcon.

Restaurant: Hotelul Venus dispune de terasa-restaurant cu o capacitate de peste 300 locuri in aer liber. Restaurantul Venus propune un meniu diversificat incepand cu produse nationale specifice diferitelor parti ale Romaniei cat si un meniu variat, international. In sezon, terasa-restaurant propune turistilor program artistic variat.

Facilitati: piscina cu acces gratuit, sezlonguri si umbrele pentru piscina, bar la piscina, restaurant, bar de zi, rampa pentru carucior persoane cu disabilitati, carucioare copii, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, parcare cu plata Calypso, sala de conferinte, lift, terasa, sala de confeinte, internet in incinta.Servicii
gratuite: piscina cu minibar in aer liber, sezlonguri si umbrelute,
parcare pazita, camera de bagaje, caseta pentru pastrarea valorilor la receptieServicii
cu plata: serviciu pentru transmiterea mesajelor (fax, e-mail, internet
etc.), sala Internet Cafe, servicii de spalatorie si curatatorie

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.