Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE - HOTEL ADULTS ONLY +16


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel ADULTS ONLY !!! Hotelul accepta copii peste 16 ani
Alexandra Golden Thassos Boutique Hotel este un nou-nout hotel de tip boutique de 5*, care combina arhitectura moderna cu o estetica minima, urmarind confortul si relaxarea suprema. Situata in cel mai ideal loc chiar pe Plaja Aurie din Thassos, avand ca fundal Marea Egee si tuse decorative care se concentreaza pe culorile naturii, reprezinta asezarea ideala pentru acele cupluri care stiu sa aprecieze confortul. Nota importanta: Hotelul este doar pentru cupluri si adulti
Alexandra Golden Boutique Hotel ofera oaspetilor sai o combinatie de lux modern si simplitate sejur in Thassos. Stilul tuturor camerelor din Thassos este evidentiat de mobilierul modern cu o estetica minima, in timp ce diverse expresii ale naturii de pe pereti dau senzatia de calm. Fiecare dintre cele 43 de suite si suite Junior ale hotelului Alexandra Golden Boutique Thassos este proiectata cu un stil si o grija deosebite, chemandu-va sa va descoperiti propria lume magica.


Locatie