Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SIGHISOARA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in inima cetatii, printre cladiri vechi si turnuri, Hotelul SIGHISOARA ofera oaspetilor posibilitatea de a gusta din parfumul mistic medieval, evocand, intr-un lux de 3 stele rafinamentul din evul mediu.
Cladirea Hotelului SIGHISOARA, datand din 1520, fiind in trecut casa parohiala si primarie, pastreaza si azi urmele traiului nobil din trecut (pictura din sala de conferinte din 1575 reprezentand scene de vanatoare, sau arhitectura si mobilierul diferite din fiecare incapere).

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet, telefon.
Numar total camere: 32
Duble: 29 - 17 camere cu 2 paturi si 12 camere cu pat matrimonial ; 2 camere au si sofa extensibila pentru 2 persoane.
Apartamente: 3 - tip suita, cu sofa extensibila pentru 2 persoane.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 40 de locuri, internet, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, crama, terasa.
Servicii: room service, serviciu de concierge, spalatorie, calcatorie, serviciu de transfer, inchiriere masini.

Locatie:
Hotelul SIGHISOARA este situat in plin centru istoric.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

Check-in: ora 15:00.
Check-out: ora 11:00.

Servicii masa:
In restaurantul hotelului se pot servi cele mai variate creatii culinare. Separeul restaurant ofera o atmosfera ideala pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente organizate in grup restrans. Hotelul Sighisoara dispune de o crama la subsol unde oaspetii hotelului pot degusta cele mai nobile vinuri romanesti.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri in aranjament teatru si dispune de lumina naturala, videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare, acces internet. Un element unic il reprezinta fundalul: o gravura din anul 1575 care a fost restaurata si conservata.