Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SATURN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Saturn 5* situat in statiunea Saturn, la mica distana de plaja Marii Negre,va ofera un sejur de neuitat, caracterizandu-se prin elegana, rafinament i bun gust. Inaugurat in anul 2007, Hotelul Saturn ofera servicii de calitate, avand ca prioritate maximizarea satisfactiei oaspetilor sai. Este primul hotel din Romania care a obtinut certificatul Eticheta Ecologica europeana pentru serviciile de cazare, intreaga echipa fiind implicata in protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor naturale.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:
Complexul Saturn 5* are in componenta spatii de cazare, restaurant clasic cu terasa la piscina, caffe bar, lobby, lobby bar, piscina in aer liber(cu jacuzzi si piscina pentru copii), pool bar, sala de conferinte,centru SPA (2saune uscate, capsula Neo QI-multifunctionala), baie cu aburi si aromoterapie, jacuzzi, masaje corporale de intretinere si terapeutice, paturi incalzite pentru relaxare), sala fitness, loc de joaca pentru copii, parcare auto proprie, plaja privata.
Descriere spatii cazare:

HOTEL (4 nivele-I-IV) - 68 cameresi 4 apartamente
Corp B HOTEL SATURN(VILA)- INAUGURAT IN 2017- este compus din parter si etaj, avand in componenta - 15 camere, 2 junior suite si 2 apartamente.

Restaurant:
Restaurantul este pregatit sa isi intampine oaspetii si sa le satisfaca cele mai exigente gusturi si preferinte culinare din bucataria romaneasca sau internationala.
Restaurantul nostru este solutia ideala pentru organizarea de vacante, receptii, mese festive, cine romantice, oferindu-va momente memorabile, intr-o atmosfera selecta si intima.
Servicii gratuite: Acces piscina si plaja privata dotate cu sezlonguri, umbrele,prosoape( in limita locurilor disponibile), sala de fitness, loc de joaca pentru copii,depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wirelles in lobby i in camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail .
Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi - solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, , spalatorie, convorbiri telefonice in afara hotelului, room-service, parcare in limita disponibilitatii.
Sala de conferinta are o capacitate de 80 locuri si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, internet, copiator, fax, scaner,imprimanta, sistem de traducere simultana.
Animale de companie: Accesul nu este permis.