Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andronis Luxury Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Andronis Luxury Suites este situat in satul Oia unul dintre satele cele mai traditionale din insula Santorini .
Toate cele 22 apartamente de lux,magice ,vă vor atrage cu aspectul lor modern, ales pentru a va oferi o cazare romantica si linistita

Tipuri camere:
Premier Suite: 32 m2 va ofera cel mai inalt confort si lux, vedere la mare cu balcon privat. Dotat cu jacuzzi privat pentru relaxare, baie cu dus

Suite Grande : 45 m2, dormitor si un living elegant,cu jacuzzi interior, o baie spatioasa; cu dus , veranda; privata spatioasa cu vedere incredibila la Caldera .

Suita; Deluxe cu Jacuzzi : 65 m2 , cu jacuzzi interior, dormitor spatios si living , baie cu dus, verande spatioase, cu vedere la mare :Suite Deluxe poate gazdui pana; la 3 persoane , la un cost suplimentar .

Suita de lux cu jacuzzi in aer liber : 65 m2 , cu un jacuzzi in aer liber, dormitor spatioas si living , baie cu dus verande spatioase, perfect orientate spre mare.Suite Deluxe poate gazdui pana la 3 persoane , la un cost suplimentar.

Suite exceptional:75 m2, ofera tot confortul inclusiv un dormitor mare, living spatios,deschis, si o baie spatioasa cu un jacuzzi

Cave Pool Suite:. terasa, Piscina in aer liber,este frumos decorat cu o camera de zi spatioasa , un dormitor confortabil si baie cu dus; .

Infinity Pool Suite : Proiectat intr- o dimensiune mai mare de 80 m2 si dispune de o veranda spatioasa cu piscina privata in aer liber ( 40 m2 ) , jacuzzi ,si sezlonguri, ideala pentru o cazare de lux .

Facilitati camere

Toate apartamentele au TV prin satelit , CD - DVD player Linie telefonica directa , Mini Bar Organic , conexiune la internet ( wireless ) , Seif , Uscator de par , halate de baie , papuci de casa si articole de toaleta organice .


Servicii clienti

receptie 24h si room service , Degustare de vinuri , serviciu Bell Boy , , Serviciu de spalatorie, , Body & masaj facial si tratamente , camere pentru nefumatori , 24 de ore de servicii de afaceri ( fax livrare , fotocopiere ) , Utilizarea de sezlonguri de la piscina, prosoape ,

Hotelul:
- 22 apartamente de lux
-restaurant rafinat
- serviciu Bar
-Zona Piscina


Facilitati:
- 24 h receptie
-birou de concierge
-Bell serviciu boy
- Serviciu de spalatorie
- Servicii de curatenie de doua ori pe zi
- Coafor la cerere
- serviciu de majordom privat , la cerere,

-Acces gratuit la sezlonguri si umbrele la piscina
-prosoape la piscina


Pentru relaxare
- Spa
- tratamente de masaj corp