Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aspen Golf SKI SPA Aparthotel (Bansko) 3*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel:
Aspen Resort Golf & Ski este situat in frumoasa vale Razlog - Bansko, la aproximativ 12 km distanta de statia de jos a teleschiului din Bansko si la aproximativ 6 km de orasul Razlog.
Construit in 2008, 5 etaje, 1 lift in fiecare sectiune, 153 unitati in total. Complexul Aspen Resort Golf & Ski cuprinde o cladire principala - Aspen Golf (12 sectiuni conectate) si 2 cladiri suplimentare - Aspen Suites si Aspen Heights. Cladirile nu sunt conectate intre ele. Toate facilitatile se afla in cladirea principala - Aspen Golf, sectiunea A.
82 Studiouri (2 paturi obisnuite si 1 pat suplimentar, maxim 3 adulti) - o camera cu paturi duble si patul suplimentar este un pat de tabara.
59 de apartamente cu 1 dormitor (2 paturi obisnuite si 2 paturi suplimentare, maxim 4 adulti) - un dormitor cu un pat dublu si un living cu o canapea extensibila.
12 apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi obisnuite si 2 paturi suplimentare, maxim 6 adulti) - doua dormitoare (unul cu pat dublu si celalalt cu paturi duble) si o camera de zi cu canapea extensibila, WC separat si baie.


Descriere camere:
Toate unitatile au TV prin cablu, telefon, ceainic, parchet si / sau podea cu gresie, bucatarie (placi fierbinti, cuptor, frigider, prajitor de paine, tacamuri si vesela); baie cu dus si cada, uscator de par. Halat de baie si papuci (la cerere, contra cost). Unitatile de lux sunt mai spatioase, sunt mobilate mai luxos si au balcon.


Facilitati hotel: Receptie, seifuri de inchiriat la receptie (gratuit), room service (taxa suplimentara), internet in hol / receptie (gratuit), lobby bar / lounge lounge (60 locuri) cu semineu, restaurant principal / restaurant a-la-carte (120 locuri), spa & centru de wellness, sala de conferinte.
Copii: patut pentru copii (la cerere, gratuit), scaune in restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii, sala de joaca pentru copii, animatie pentru copii.
Gratuit: Utilizarea de fitness, parc de sauna, piscina interioara incalzita (10x4m, t 30-32 C), jacuzzi, transfer catre statia de jos a teleschiului din Bansko si inapoi, conform programului hotelului, depozitare schi pentru echipamente proprii, Wi-Fi in receptie si in hol.
Contracost: masaj, tratamente spa, solar, etc.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: parcare in aer liber (gratuit).


Descriere masa:
Mic deju/Demipensiune/Pensiune completa