Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Musatinii


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In localitatea Putna din Tara Fagilor-Bucovina se afla pensiunea Musatinii, acolo unde Stefan cel Mare a construit prima sa manastire, loc drag voievodului si dupa moarte.
Locatia asigura turistilor 66 de locuri de cazare in 4 apartamente , 4 camere triple, 20 camere duble dotate cu baie, LED TV, minibar, internet, baie, uscator de par, balcon.
Pensiunea este singura din zona care asigura confortul unei pensiuni de 4 stele, construita prin program Sapard, cu dotari si servicii care se ridica la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica, cu restaurant de 3 stele pentru servirea mesei, dar care ofera si posibilitatea de a organiza petreceri si mese festive pentru diferite ocazii, salon 100 locuri, bar (20 locuri), terasa exterioara (50 locuri).
Pensiunea are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart/tabla magnetica, LED TV, instalatie de sonorizare.
In aceasta zona puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc incarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan, Biserica de lemn a lui Dragos Voda (cea mai veche biserica de lemn din Europa - secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastrul, Manastirea Sihastria Putnei, Schitul Daniil Sihastrul , Dealul lui Sion, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului etc.
De asemenea, vara se poate face baie in raul Putna, iar iarna schi sau sanius pe dealurile din imprejurimi.
Pentru iubitorii de sport, in apropiere se afla terenul de fotbal si terenul de tenis de camp. Dupa o zi plina de evenimente o sauna este binemeritata aceasta aflandu-se in zona piscinei. La posibilitati de agrement in interior se incaderaza si piscina cu o adancime maxima de 1,60 m, cu apa tratata si incalzita, cu hidromasaj si cascada care detine vestiar, grup sanitar si dusuri.Nu se accepta animale de companie.