Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FINLANDIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in mijlocul padurii de pini, intr-o oaza de liniste. Acest hotel elegant aduce un plus de atmosfera de iarna cu tihna relaxare dar si distractie la maxim.
Hotel Finlandia este la 800 m departare de ski-lift 1.5 km de centrul statiunii. Deasemenea un autobuz ofera servicii gratuite de transport pentru clientii hotelului.
Facilitati hotel: receptie, seif (la receptie, contra cost), exchange, room service, Wi-Fi in zonele publice, magazine, spatiu pentru depozitarea echipamentelor deski, sala de jocuri, 3 sali deconferinte, lobby bar, restaurant Mehana,restaurant tematic.
Facilitati copii:patut la cerere, scaune inalte inrestaurant, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, babysitting (contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Dotari camere: incalzire, cablu TV, telefon, mini bar, Wi-Fi, baie cu dus/cada, uscatorde par, calzire centrala. Majoritatea camerelor au balcon.
Gratuit: spatiu pentru depozitarea echipamentelor deski, shuttle bus pana la statia de ski lift, piscina interioara, fitness.
Contra cost: tenis de masa, mini-fotbal, billiard, masaj, Jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.

oferte munte bulgaria 2020