Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APART-HOTEL KAMELIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: se bucura de o locatie ideala la 200 m de ski lift si 1.5 km distanta de centrul statiunii Pamporovo.
Construit in anul 2011. Capacitate: 11 etaje, 3 lifturi, sala de conferinte (100 pers), apartamente cu 1 dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, apartamente cu 3 dormitoare.
Facilitati: receptie, seif (la receptie), room service, Wi-Fi in zonele publice, spatiu pentru depozitarea echipamentelor de ski, lobby bar, restaurant principal, restaurant traditional (mehana), sala de conferinte, loc de joaca multifunctional.
Facilitati pentru copii: patut la cerere, scaune inalte in restaurant, loc de joaca pentru copii (la exterior), mini club, babysitting (contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Dotari camere: toate camerele au balcon, vedere catre munti, incalzire, chicineta (dotata cu masa si scaune, frigider, vesela, dotari pentru cafea/ceai, toaster, aspirator), TV, telefon, Internet prin cablu, parchet laminat sau podea cu gresie, baie cu cabina de dus, semineu. De la receptie se pot inchiria la cerere uscator de par, masa si fier de calcat si halate de baie (contra cost).
Studio (aprox 30 mp): pat matrimonial sau doua paturi twin, fara posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar.
Apartament cu 1 dormitor (aprox 50 mp): pat matrimonial sau doua paturi twin in dormitor si living cu canapea extensibila.
Apartament cu 2 dormitoare (aprox 75 mp): pat matrimonial sau doua paturi twin in dormitoare si living cu canapea extensibila.
Apartament cu 3 dormitoare (aprox 100 mp): pat matrimonial sau doua paturi twin in dormitoare si living cu canapea extensibila.
Gratuit: fitness, jacuzzi, sauna,baie de aburi, depozit pentru echipament de ski, Internet (LAN in camere si Wi-Fi in lobby).
Contra cost: masa de tenis, biliard, masaj, tratamente Spa.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.

oferte munte bulgaria 2020