Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD MIRAMAR DELUXE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
NOU! hotelul HVD Miramar Deluxe este un hotel nou care se va deschide in 2019 si face parte din lantul hotelier HVD. Hotelul HVD Miramar Deluxe este de fapt corpul Deluxe al hotelului HVD Miramar si de asemenea este o parte din viitorul hotel Reina del Mar. Se va deschide la 01.06.2019.


Localizare: hotelul se afla pe plaja, in apropierea hotelulul HVD Miramar, la 1 km distanta de centrul statiunii.


Camere hotel
Camere - total 557 camere, din care: Duble Deluxe Land View (min 2, max 2 adulti + 2 copii + 1 infant sau 3 adulti): aprox. 40 mp, 2 paturi twin si o canapea dubla, minibar gratuit (cu apa minerala, sucuri si bere), telefon, uscator de par, seif, cosmetice de baie pentru adulti si copii, halat de baie, papuci, TV cablu, Internet Wireless gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon cu masa si scaune. Duble Deluxe Sea View (min 2, max 2 adulti + 2 copii + 1 infant sau 3 adulti): aprox. 40 mp, 2 paturi twin si o canapea dubla, minibar gratuit (cu apa minerala, sucuri si bere), telefon, uscator de par, seif, cosmetice de baie pentru adulti si copii, halat de baie, papuci, TV cablu, Internet Wireless gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon cu masa si scaune. Family Room Deluxe (max 6 ad sau 4 adulti + 2 copii + 1 infant): aprox 80 mp, 2 duble interconectate prin usa (fiecare camera are aprox 40 mp si este dotata cu 2 paturi si o canapea dubla), minibar gratuit (cu apa minerala, sucuri si bere), telefon, uscator de par, seif, cosmetice de baie pentru adulti si copii, halat de baie, papuci, TV cablu, Internet Wireless gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon cu masa si scaune. Apartament Deluxe (max 4 ad sau 2 adulti + 2 copii + 1 infant): aprox 80 mp, 1 dormitor cu pat king size si 1 living cu canapea dubla, minibar gratuit (cu apa minerala, sucuri si bere), telefon, uscator de par, seif, cosmetice de baie pentru adulti si copii, halat de baie, papuci, TV cablu, Internet Wireless gratuit, aer conditionat centralizat, 2 bai cu dus si chiuveta dubla, balcon cu masa si scaune.


Facilitati hotel

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: 6 etaje, receptie, restaurant principal, lobby bar, room service, cafenea, sala de jocuri, magazin de cadouri, servicii medicale, coafura, Internet Wireless gratuit, sala de conferinte, animatie, parcare. Sport si activitati: Gratuit: acces la piscina exterioara, animatie, Internet Wireless, acces gratuit la centrul Spa al hotelului HVD Miramar (+ fitness), acces la programele de animatie (+ show-uri live) la hotel HVD Miramar. Gratuit: sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja (in limita disponibilitatilor) + bar pe plaja. Sport si activitati: Gratuit: acces la piscina exterioara, animatie, Internet Wireless, acces gratuit la centrul Spa al hotelului HVD Miramar (+ fitness), acces la programele de animatie (+ show-uri live) la hotel HVD Miramar. Gratuit: sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja (in limita disponibilitatilor) + bar pe plaja.


Descriere masa
Concept Ultra All Inclusive
Sport/ animatie
Piscina exterioara
Program de animatie
Internet Wireless
Acces gratuit la centrul Spa al hotelului HVD Miramar (+ fitness)
acces la programele de animatie (+ show-uri live) la hotel HVD Miramar.
Gratuit: sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.
Check-in incepand cu 14:00, check-out pana la 12:00.