Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tomis - Neptun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Tomis 3 stele a fost renovat complet in anul 2014 si ofera oaspetilor sai dotari moderne.
Este pozitionat in zona verde a statiunii, oferind astfel turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur linistit la doar cativa pasi de centrul agitat al statiunii si la cateva sute de metri de plaja.

Spatiile de cazare ale hotelului Tomis sunt amenajate cu mobilier nou, fiecare camera avand in dotare internet Wi-Fi, minibar, aer conditionat si televizor LCD.
Proprietatea serveste micul dejun tip bufet in fiecare dimineata.

Personalul de la receptia deschisa non-stop a Hotelului Tomis Neptun poate ajuta oaspetii cu informatii. Puteti sa va relaxati la lacurile din Neptun, situate la doar 5 minute de mers pe jos. Padurea Comorova se afla in apropiere. La mica distanta de mers pe jos de hotel exista o gama de restaurante, cluburi si magazine.

Parcul de aventura Paradis Land din Neptun este la 600 de metri de proprietate, iar orasul Constanta se afla la aproximativ 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, aflat la 64 km de Hotelul Tomis Neptun.