Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPRING HOLIDAY RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasatin zona verde a statiunii,cu cea mai impresionanta vegetatie de pe litoralulromanesc, Complexul Spring Holiday pune la dispozitia turistilor toatebeneficiile pe care si le-ar putea dori de la o vacanta. De la designulinterior vesel si pana la ospitalitatea angajatilor, Spring Holiday are facilitatisi caracteristici gandite pornind de la un insight important: familiile suntcompuse din persoane cu gusturi diferite.

Complet renovat, complexul a reintrat in circuitul turistic in lunaiulie 2020, oferind servicii de cazare cu mic dejun, urmand ca din sezonul2021 sa se transforme intr-un complex cu regim all inclusive, cu douarestaurante, spatii de joaca pentru copii, piscina, terase, 3 baruri si ocapacitate de cazare de peste 1100 de persoane in cele 550 de camere siapartamente, complexul indeplineste toate criteriile pentru a deveni odestinatie de concediu de top.


Complexuleste format din doua hoteluri, fost hotel Clabucet si fost hotel Prahova, cu ocapacitate totala de 550 camere, modernizate si dotate la standard de 3 * plus.In primul an, micul dejun buffet foartebogat se servestein restaurantul Spring Time.
Apa si cafeaua sunt la dispozitia turistilor in lobby-ul hotelului non-stop!