Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPRING HOLIDAY ORANGE - fostul Hotel Clabucet


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex Spring Holiday Neptun este o locatie modernizata in anul 2020, care apartine grupului de hoteluri Phoenicia si Majestic. Format din fostele hoteluri Clabucet si Prahova, Spring Holiday isi asteapta oaspetii cu spatii interioare complet renovate, cu mobilier nou si modern si o noua infatisare exterioara.
Spring Holiday este situat in centrul statiunii Neptun, langa restaurantul Spring Times si la 5 minute de mers pe jos de plaja.
Complet renovat, complexul a reintrat in circuitul turistic in luna iulie 2020, oferind servicii de cazare cu mic dejun, urmand ca din sezonul 2021 sa se transforme intr-un complex cu regim all inclusive, cu doua restaurante, spatii de joaca pentru copii, piscina, terase, 3 baruri si ocapacitate de cazare de peste 1100 de persoane in cele 550 de camere si apartamente, complexul indeplineste toate criteriile pentru a deveni odestinatie de concediu de top.
Toate camerele complexului sunt renovate integral in anul 2021.
Camerele duble au in dotare pat matrimonial/twin (repartizarea se face de catre Receptie, in momentul cazarii), aer conditionat, televizor LCD, fotoliu extensibil, dressing, minibar, baie cu dus, balcon cu masuta si doua scaune. Suprafata 16 mp.

Toate camerele sunt dotate cu fotoliu extensibil. Astfel, in cazul unei famili cu 2 copii - unul poate folosi patul existent impreuna cu parintii, iar al 2-lea fotoliul extensibil
Facilitati: Wi Fi in camera si in spatiile publice, loc de joaca pentru copii, parcare (in limita disponibilitatii), camera pentru pastrat bagaje, seif la receptie

Mic dejun -bufet suedez
Demipensiune - mic dejun+ pranz in regim bufet suedez (pentru minim 50 de persoane) si bauturi incluse - apa, cafea, ceai, bauturi racoritoare si bere la draft la pranz
Pensiune completa - mic dejun+ pranz+ cina in regim bufet suedez (pentru minim 50 de persoane) si bauturi incluse - apa, cafea, ceai bauturi racoritoare si bere la draft la pranz si cina.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi