Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Sara situat in apropiere de centrul statiunii Neptun la 500 de metri de plaja dispune de5000 de mp de spatiu verde cu iesirea spre Lacul Neptun.
Hotelul se afla la cateva minute de agitatia statiunii unde se gasesc terase,restaurante, cluburi si spatii de agrement. Hotelul este compus din parter si trei etaje fiind format din 107 camere duble, 2 junior suite, 1 senior suite.
Dotari generale
- 107 camere duble, 2 junior suite, 1 senior suite
- gradina cu foisor si gratar, terasa, bar
- loc de joaca pentru copii
- salon mic dejun
- plaja privata cu sezlonguri
- internet wireless si seif la receptia hotelului
- parcare in fata hotelului
- videoproiector pe terasa (vizionare filme, meciuri, muzica etc)
- baby cot
Dotari camere
Toate camerele sunt complet renovate, dotate cu grup sanitar propriu, racitor, TV (plasma) - cablu TV, telefon, seif, termopan,
Camerele duble situate la parter nu au balcon si ofera vedere spre gradina din jurul hotelului.
Se accepta un singur pat suplimentra (pliant) in camera dubla
Junior Suite sunt dispuse la etajele unu si doi, au suprafata dubla fata de camera dubla, si sunt dotate cu un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila.
Senior Suite este situat la etajul al trei-lea si este compus din 2 camere duble comunicante. Fiecare camera este dotata cu pat dublu matrimonial, iar intr-una este baie cu cada, si in cealalta camera este baie de serviciu.