Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Familii cu copii

Localizare: Hotelul se afla localizat in statiunea Neptun, intr-o superba zona verde, chiar pe malul lacului si la aproximativ 10 min de mers pe jos de plaja.

Descriere: Complexul este format dintr-un hotel cu doua corpuri, Corpul A pe malul lacului, corpul B si restaurantul pe insula. Complexul se remarca printr-o arhitectur in stil mediteranean, amplasat intr-o oaz de liniste, plin de farmec si bun gust, cu un decor spectaculos creat de vegetatie luxuriant. Hotelul dispune de camere cu balcoane spatioase cu o priveliste de basm, lacul plin de nuferi si marea in valuri. in paradisul creat de natur, cu diverse specii de arbusti, flori, plante exotice si slcii pletoase, se afl restaurantul cu separeuri discrete, terase pontoane si mese prin copaci, cu un meniu variat cu preparate din peste.
Hotelul a fost inaugurat in vara anului 2008, fiind unul din cele mai noi si moderne hoteluri clasificat la 4* din Neptun.

Camere:
Hotelul are camere foarte spatioase, fiecare cu balcon si cu vedere superba spre lac si Marea Neagra. Este structurat astfel:
- 10 camera dubla superioara
- 2 camere duble mansarda
- 4 apartamente
- 3 duplex ap 2 camere
- 2 duplex ap 3 camere
- 2 camera dubla 3 stele mansarda
- 9 camera dubla standard family
- 18 camera dubla standard lake view
- 5 camera dubla standard park view
- 5 camera dubla standard parter
- 3 camera dubla junior fara balcon
Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, minibar, televizor LCD si acces internet. Apartamentele dispun in plus si de jacuzzi.
Camerele duble standard - sunt foarte spatioase, cu balcon si dotate cu: pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, cutie de valori, internet wireless. Baile sunt doate cu: cabina dus, uscator par, prosoape, papuci.
Duplex superior 3 camere - dispuse pe 2 nivele living cu canapea extensibila si baie, 2 dormitoare cu baie comuna, terasa si aer conditionat.
Duplex standard 2 camere a dispuse pe 2 nivele dormitor cu baie si balcon, living cu canapea extensibila, baie, terasa si aer conditionat.
Camere duble family - are aceleasi dotari ca si camerele duble standard si dispun in plus de canapea extensibila.
Apartament a este format dintr-un living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie, terasa si aer conditionat.

Restaurant:
Restaurantul are specific pescaresc si isi imbie oaspetii cu preparate proaspete din peste de apa dulce si sarata sau peste exotic si fructe de mare. De exemplu, saramura de crap cu mamaliguta, calcan prajit, gustare pescareasca, guvizi prajiti si borsuri traditionale. Ceea ce intregeste acest tablou gastonomic este atmosfera deosebita oferita de vegetaria luxurianta care inconjoara terasa, racoarea oferita de lac si briza marii, lumina lumanarilor si personalul bine pregatit. Masa poate fi servita pe terasa, pe ponton sau pe vaporas, in separeuri care ofera intimitate. Micul dejun se serveste in sistem bufet, iar mesele principale se pot servi la orice ora din zi, cu plata in bonuri valorice, ,,e la carte', adica se comanda din meniu. Pentru turistii hotelului se acorda un discount de 25% din pretul meniului existent. Serviciile care includ demipensiune si pensiune completa sunt optionale!



Facilitati copii:

- Pentru copiii cu varst pan la 5 ani au cazarea si masa gratuit fr pat suplimentar, de la 5 ani se achita loc suplimentar
- Pentru copiii cu varst de la 5 ani la 10 ani se plteste micul dejun, pranz sau cin
- Pentru copiii cu varst peste 10 ani se plteste (tarif adult)



Servicii gratuite: internet, parcare, fax, loc de joaca pentru copii
Servicii cu plata: restaurant
Animale de companie: Nu se accepta.
Atractii in zona: parcul de distractii din Neptun, Biserica, herghelia din apropierea statiunii, Bazarul de artizanat, Muzeul de Arheologie Callatis

Locatie