Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descrierea unitatii: Adresa: Statiunea Neptun, Jud.Constanta, Strada Trandafirilor, numarul 14 Situare: 500 m de plaja, in centrul statiunii Neptun si ofera acces gratuit la piscina. Oaspetii pot admira vederea directa la mare. Barul de zi serveste bauturi proaspat preparate si are o terasa, unde oaspetii se pot destinde. De asemenea, acestia se pot bucura de soare la piscina in timp ce copiii se joaca la locul de joaca. Printre punctele de atractie renumite din apropiere de Hotel Decebal se numara La Steaguri, plaja Jupiter si Rezervatia Stejarii Brumarii.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 56 km de hotel.

Structura hotel: 57 de camere, dintre care:
10 camere economy fara balcon,
22 camere standard duble cu balcon,
7 camere standard twin cu balcon,
14 camere duble superioare cu pat suplimentar si balcon,
1 camera standard queen fara balcon,
2 suite junior cu balcon, 1 suita queen fara balcon, terasa, bar

Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, uscator par, wi-fi. Dotari balcon: masa cu scaune.

*Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in. REGULAMENT INTERN HOTEL DECEBAL 3*.

Ziua hoteliera incepe la ora 17.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
In cadrul Hotelului Decebal - Neptun FUMATUL NU ESTE PERMIS.
Accesul animalelor de companie este interzis.
Cazarea se va face in baza prezentarii voucher-ului a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.





Va informam ca incepand cu anul 2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.