Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Topaz(OL)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: La aproximativ 200 m de plaja Daytona.

Dotari generale: Complexul dispune de apartamente cu doua sau trei camere dotate si utilate, parcare, terase generoase, piscina cu mobilier, curte interioara gazonata, incalzire centrala, WIFI gratuit.Tipuri apartamente ce se regasesc in Club topaz:



Apartamentele cu 1 dormitor dispun de living cu o canapea extensibila, aer conditionat, cablu TV, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie utilata, baie cu cada sau dus.

Capacitatea maxima de cazare in apartament este de 2 adulti + 2 copii pana la 18 ani sau 3 adulti + 1 copil.



Apartamentele cu 2 dormitoare standard : sunt situate la etaj si sunt formate din master bedroom cu pat matrimonial un dormitor secundar mai mic cu pat matrimonial, o baie decomandata, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila pentru doua persoane, terasa. aer conditionat, cablu TV,
canapea si fotolii, bucatarie dotata si utilata, 1 sau 2 bai, masina de spalat.





Apartamentele cu 2 dormitoare superior : sunt situate la etajele superioare formate din doua dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai decomandate cu cada/dus, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila de pentru doua persoane, terasa. aer conditionat, cablu TV, canapea si fotolii, bucatarie dotata si utilata, 1 sau 2 bai, masina de spalat.



Club Topaz ofera acces gratuit clientilor sai la piscina amenajata cu sezlonguri .


Apartamentele sunt doatate cu : bucatarii cu frigider si congelator mic, cuptor cu microunde , tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie, oala, aragaz sau plica electrica, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe. Wifi gratuit.


Apartamentele au serviciu de menaj zilnic.Prosoapele si asternuturile se schimba la 3 zile datorita politicii de protejare a mediului pe care complexul o are. La fiecare apartament exista un singur loc de parcare alocat .
Check in se face incepand cu ora 14.00, check -out este pana in ora 12.00


Animalele de companie; Se accepta numai la parter (ap cu 1 dormitor) si cu aprobare in avans.
Taxa 10 eur/zi.