Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOUTIQUE HOTEL SHINE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Boutique Shine 4 stele este cea mai noua unitate de cazare din statiunea Neptunfiind inaugurat in 2011. Este amplasat in partea de nord a statiunii intr-ozona linistita si cu multa vegetatie.
Hotel Boutique Shine este un hotel de tip small luxury ce ofera oaspetilor saio experienta inedita la standarde internationale. Hotelul dispune de 10 camereduble, 4 apartamente si 3 garsoniere, fiecare avand un design unic, conceputpentru confortul si beneficiul oaspetilor.
Dotari generale
- 10 camere duble, 3garsoniere, 4 apartamente
- restaurant, bar, terasa
- acces la piscina, jakuzzi
Dotari camere
Camera dubla standard - are suprafata de 20 mp, si este dotata cu aer conditionat,minibar, pat matrimonial cu dimensiunea saltelei de 180x200 cm, baie proprie cucabina de dus 120x120cm cu hidromasaj,aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Camera dubla vedere la promenada, aceleasi dotari ca dubla standard siare perete cortina de 3,7x2,7 m. cu vedere la promenada pe Strada Trandafirilor- strada principala din Statiunea Neptun
Apartament Senior are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar,perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7 m spre promenada la strada Trandafirilor- strada principala in Statiunea Neptun, pat matrimonial cu dimensiunilesaltelei de 180x200 cm, baie moderna si spatioasa cu cabina dus 120x120cm, cuhidromasaj, aparat radio, mobilier din lemn de stejar, balcon.
Apartament Deluxe are suprafata de 32mp, aer conditionat, minibar,perete cortina cu dimensiunile 4 x 2,7 m. spre promenada la stradaTrandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun. pat matrimonial cudimensiunile saltelei de 180x200 cm, baie moderna si spatioasa are in dotarecada cu hidromasaj si mobilier din lemn de stejar.
Garsoniera - are suprafata de 28m.p, minibar, pat matrimonialdimensiunile saltelei de 180x200 cm. Ofera in plus fata de camere, un living cuo canapea extensibila si un balcon. Baia are in dotare cabina dus cu hidromasaj.
*Sunt puse la dispozitia turistilor cosmetice, halate de baie, papuci si feonin fiecare baie.