Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PESTERA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Departe de stresul cotidian, Hotelul Pestera este situat in Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei. Amplasarea in mijlocul naturii, intre minunile facute de natura: Babele, Sfinxul si minunea facuta de om: Lacul Bolboci precum si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Descriere camere:
Hotelul are un total de 49 spatii de cazare repartizate astfel: 38 camere duble, 6 camere executive, 32 camere superior, 11 apartamente (1 Presidential suite, 6 Executive suite, 4 suite).
Aproape toate camerele ofera vedere spre munte si sunt dotate cu: TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus sau cada, detector de fum.
Descriere camere: Double Room este o camera pentru 2 persoane; Executive Double Room este camera pentru adulti cu copii,
avand suplimentar un pat; Suite are un dormitor cu pat matrimonial si o canapea extensibila; Executive Suite imbina confortul unei camere Suite cu facilitati suplimentare: baie cu incalzire in pardoseala, cada cu hidromasaj sau dus.

Descriere facilitati:
Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat: camerele cu vedere spre munte ( majoritatea dintre ele), restaurant cu preparate delicioase, atent selectionate si aduse de la
Ferma Contesti, bar, foisor, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, sala fitness, acces internet, sala de conferinta (capacitate 80 locuri),

Check in: dupa ora 16:00, iar Check out pana la ora 11.00.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

In hotel nu este permis consumul de bauturi si alimente din exterior.

Nu este permis fumatul in camere sau in spatii publice.

Indicatii auto:
Accesul auto este din drumul naţional DN 71 Sinaia -Targoviste prin Moroeni, pe DJ 714 spre Pestera (34 Km din drumul
national) sau pe drumul asfaltat DJ 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Pestera (25 Km din drumul naţional).

Atractii turistice:
Masivul Bucegi, Rezervaţia Moroeni, Cheile Tatarului, Babele si Sfinxul, Rezervatia Neagra, Curtea domneasca din Targoviste.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu cu o capacitate de 120 persoane in cele 2 saloane situate la nivelul mezanin, in sistem a-la-carte.
Un minunat loc de relaxare şi un excelent loc pentru socializare este FOIŞORUL - un restaurant in aer liber fiind locul favorit
pentru grupurile de clienti care prefera o cina traditionala. De ce este un loc favorit? Foisorul are incalzire „in aer liber”.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta: capacitate 80 locuri.