Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEGANCE HOTEL MARMARIS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CAZARE
Hotelul este format din 3 cladiri si un total de 193camere
Camerele Standard Room Land View: au aproximativ 21m2 cu o capacitate maxima de cazare de 2 adulti plus 1 copil, fiind dotate cuaer conditionat centralizat, paturi twin, telefon, baie, uscator de par,canapea, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), TVsatelit si balcon cu vedere la gradina sau imprejurimi.
Camerele Standard Room Sea View : au aproximativ 21m2 cu o capacitate maxima de cazare de 2 adulti plus 1 copil, fiind dotate cuaer conditionat centralizat, paturi twin, telefon, baie, uscator de par,canapea, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), TVsatelit si balcon cu vedere la mare.
Camerele Family Land View : Camere cu vedere lagradina sau imprejurimi, fara usa de conexiune, de aproximativ 30 m2 cu ocapacitate maxima de cazare de 3 adulti plus 2 copii, fiind dotate cu balcon,paturi twin plus un single, canapea, aer conditionat centralizat, baie, uscatorde par, TV satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apazilnic), seif.

SERVICII
All Inclusive
FACILITATI
Fara plata: baie turceasca, baie de aburi, sauna, jakuzzi,miniclub pentru copii intre 4 si 12 ani, loc de joaca pentru copii, centrufitness.
Cu plata: masaj, baby sitter, coafor, doctor, rent acar, magazine, internet, jocuri pe calculator.


PLAJA SI PISCINE
Hotelul are 2 piscine exterioare si o piscina pentrucopii. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.
Plaja este de nisip; hotelul dispune si de ponton.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata: tenis de masa, dart, water polo,biliard, masa de fotbal, animatie pentru adulti si copii.
Cu plata: ski pe apa, wakeboard, banana, ringo, jetski, speed boat, parasailing, scoala de scufundari, rafting, mountain bike.