Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Paradiso este localizat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si la 250 metri de centrul statiunii. Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.

Camere sunt dotate cu AC, Tv-Sat, internet wireless, minibar (contracost) si telefon (contracost). Toate camerele au balcon.

SERVICIILE DE CAZARE ALL INCLUSIVE SUNT OBLIGATORII IN PERIOADA 1 IULIE - 31 AUGUST

Sistemul ALL INCLUSIVE cuprinde urmatoarele servicii:
- mic dejun, dejun si cina servite sub forma de bufet suedez
- in timpul servirii mesei in restaurant se pot servi bauturi alcoolice de provenienta autohtona si bauturi non-alcoolice (apa, suc, cafea, ceai)
- in intervalul 10.00-18.00 la barul hotelului, respectiv bar terasa, se pot servi bauturi alcoolice de provenienta autohtona, bauturi non-alcoolice (apa, suc, cafea, ceai), precum si produse de patiserie/cofetarie
- acces la piscina exterioara a hotelului (sezlong- in limita locurilor disponibile in perioada 15.06-15.09)
- acces la sala de fitness din incinta hotelului
DEMIPENSIUNE
- acest serviciu poate fi accesat la solicitare contra cost, pentru servirea oricarei dintre mese: dejun sau cina in regim bufet suedez (nu include servirea de bauturi).
Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarul de turisti este redus sa aplice sistemul de servire a mesei in regim a la carte in aceleasi costuri.

Tratament balnear:
Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri, iar pachetele includ: 4 proceduri medicale recomandate de medic in baza consultatiei care are loc initial si raportul medical final. La consultatia primara este indicata prezentarea scrisorii de recomandare medicala eliberata de medicul de familie/specialist.
Tarifele de tratament balnear pot suferi modificari, in functie de tarifele care vor fi stabilite pentru anul 2023 de catre Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia.
Mentionam ca baza de tratament nu apartine hotelului, sunt prestate de Sanatoriul Balnear Mangalia,.

Facilitati copii(in camera cu 2 adulti):

- 0-2 ani (neimliniti): gratuitate la cazare si masa
- 2-7 ani (neimpliniti): gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea mesei contractate de adulti (nu se asigura pat suplimentar)
- 7 - 13 ani (neimpliniti): achita 50% din valoarea meselor si pat suplimentar
- 13-18 ani (neimpliniti) achita masa integral si pat suplimentar


Animalede companie:Accesul nu este permis.



Se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020