Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Belvedere


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Informatii
Hotel New Belvedere beneficieaza de o pozitionare deosebita, fiind construit la doar 50 de metri de plaja si pe locul unor ruine ale Cetatii Callatis, parte dintre ele fiind ulterior descoperite si amenajate pentru vizitare in holul hotelului si in subsolul restaurantului. Putem spune, pe buna dreptate, ca Hotel New Belvedere este singurul hotel-muzeu din tara.
Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
- Camere duble si apartamente;
- Restaurant;
- Terasa, Bar;
- Parcare;
- Sauna, sala de masaj;

Servicii masa
Restaurant propriu *: mic dejun, pranz si cina in sistem bufet suedez.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat, aer conditionat, seif, telefon, izolare fonica, baie, papuci de casa, mini-frigider, mocheta, uscator de par, incalzire, produse de toaleta, WiFi gratuit, vedere spre oras sau spre mare etc. Unele camere au balcon.
Camere duble - 32 mp
Camere single - 22 mp
Suita Junior - 45 mp - are un pat matrimonial si o canapea extensibila. Un copil de 3-9 ani se cazeaza gratuit intr-un astfel de apartament, copiii peste 9 ani achita supliment de cazare.
Suita superioara - 70 mp - are 2 paturi matrimoniale si 1 canapea extensibila.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 3-9.99 ani achita 38 eur/ zi;
- 10-13.99 ani achita 48 eur/ zi.