Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA BRISE cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii, Mera Brise este locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta, a unor pretioase trairi si emotii, a caror amintire ne dorim sa va incante pana la urmatoarea vizita.
Prin calitatea serviciilor, orientate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, calitatea sustinuta de atitudinea deschisa si profesionala a intregii echipe cat si de confortul pe care il ofera spatiile de cazare, Mera Brise va indeamna catre visare, alimentand imaginatia cu cele mai insufletite povesti despre mare si ale sale valuri.


Mera Brise asigura aproximativ 100 de locuri in cele 50 de spatii de cazare, 46 camere duble king si cele 4 apartamente junior suite.


Restaurantul si barul
Cum experienta turistica de exceptie nu poate fi niciodata completa fara a integra si latura ei culinara, restaurantul Mera Brise, un restaurant cu specific international, ofera un meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.
Bucataria nostra se bazeaza pe ingredinete naturale, atent alese, iar preparatele pe care le servim sunt pregatite cu mult gust.
In meniul resturantului se afla preparate pentru toate gusturile: de la fructe de mare, care seduc prin combinatia delicata de arome, pana la pizza si gustari traditionale.


Program functionare Restaurant si Bar:
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00-10:00
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Programul de functionare al barului a la carte este 09.00 - 23.00. Restaurantul preia comenzi pentru preparate pana la ora 22:00.
Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.


Descriere camere Hotel
Camera Dubla King cu vedere la mare/oras, matrimoniala/twin are o suprafata de de aproximativ 16 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale (80/190 cm) si o canapea extensibila.
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, minibar contra cost, balcon cu mobilier de terasa (valabil numai pentru camerele cu vedere la mare). Camerele cu vedere la oras nu au balcon.
Apartamentul Junior Suite este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, minibar contra cost, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe.


Fumatul este interzis in incinta Hotelului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din Hotel amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).


Parcare
Mera Brise ofera parcare gratuita, in limita locurilor disponibile. Nu se pot efectua rezervari anterior sosirii.


Animalele de companie
Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Hotelului. Mera Brise are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii unei penalitati, echivalentul a 100% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceeasi sanctiune se aplic si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.


Taxele locale se achita la fata locului.