Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENITH CONFERENCE SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Situat chiar langa malul marii, in nordulstatiunii, la numai cativa metri de Marea Neagra, intre Complexul ,,Palas-Pelicansi Hotel ,,Dorna. Hotelul a fost renovat complet in 2008, iardin 2010 are Centrul de Evenimente Zenith.
Camere: Hotelul ZenithConference & Spa iti pune la dispozitie 281 de camere confortabile siprimitoare, amplasate in cele doue corpuri de cledire, corp C1-Junona si corpC2-Jupiter.
Restaurant: Masa se poate servi inrestaurantele hotelului, care au specific international si o capacitate de 180locuri. Masa se poate servi in sistem ,,bufet suedez in sezonul estival(16.06 - 03.09), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poateorganiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoaneinscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participantipentru bufet nu este intrunit mesele se servesc ala farfuriea, in regimaa la cartea, insa strict in limita bugetului alocat.
Facilitati: In cadrulhotelului, turistii se pot distra cu: Aqua Gym Fitness Instructor, DaycareChild Attendant (in sezonul estival), billiard, darts, sah, table sau tenis demasa. Hotelul are piscina in aer liber, pentru adulti si copii, loc de joacapentru copii in receptie, parcare, centru de conferinte cu 5 spatii de la 50 la200 de locuri
.Servicii gratuite: parcare,internet wireless, trezire turisti, parcare gratuita.
Servicii cu plata: minibar,biliard, telefon, fax, servicii postale, acces SPA.
Facilitati copii: Copiii intre 0 si4 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, cazati in camera dubla standard.Copiii intre 4 si 7 ani vor fi cazati in camere standard junior sau camerefamily. Copiii intre 7 si 14 ani sunt cazati in camerele family, maxim doicopii cu doi adulti.
Animale de companie: Accesul nu estepermis.