Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada by Wyndham


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL RAMADA este un hotel nou ce a fost inaugurat in vara 2017. Pozitionat langa Satul de Vacanta si la 5 minute de mers pe jos de plaja si dispune de 170 spatii de cazare - camere duble standard, junior suite, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare.
Hotel Ramada este o varianta potrivita atat pentru turismul de relaxare si odihna, cat si pentru turismul de afaceri.
Cladirea hotelului Ramada este o constructie noua si moderna si de aceea interioarele sunt spatioase, camerele duble fiind in acest moment cele mai spatioase camere de acest gen din statiune, cu o suprafata de 38 mp.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Ramada detine pentru servirea mesei un restaurant cu meniu international - mediteranean, iar pentru clipe de relaxare detine doua baruri, unul situat la parter si unul la etajul opt al hotelului care, datorita pozitionarii, ofera niste privelisti spectaculoase.
Pentru segmentul corporate, Hotel Ramada are in dotare mai multe sali de evenimente si sedinte, dotate modern.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez 07:30 - 10:30
Pranz* - bufet suedez 13:00 - 16:00
Cina* - bufet suedez 19:00 - 22:00
*Serviciile de masa in regim de demipensiune (pranz sau cina) sau pensiune completa se vor servi sub forma de bufet suedez doar cand exista un minim de 25 persoane/zi/masa; in caz contrar, mesele se vor servi in regim fisa cont (contravaloarea sumei - 80 lei/pers/masa).Pranzul si cina includ doar apa plata/minerala la dozator, restul bauturilor se vor comanda a la carte.
Camerele duble dispun de o dimensiune de 38 mp si sunt dotate cu seif - dimensiune laptop, telefon direct, TV, minibar, uscator de par, fier si masa de calcat, internet, panou de control al instalatiei de climatizare, buton de panica, halat de baie. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 -15.99 ani.
Suita Junior este formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta si dispune de o suprafata generoara de 50 mp. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 - 15.99 ani SAU 3 adulti.
Suita cu 1 dormitor este formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, chicineta, doua grupuri sanitare si dispune de o suprafata generoasa de 80 mp. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 - 15.99 ani SAU 3 adulti + 2 copii 0 - 15.99 ani.
Suita cu 2 dormitoare este formata din doua camere duble cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, chicineta, doua grupuri sanitare si dispune de o suprafata generoasa de 120 mp. Capacitate maxima: 4 adulti + 2 copii intre 0 - 15.99 ani sau 5 adulti + 1 copil intre 0 - 15.99 ani.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- primul si al doilea copil (0 - 2.99 ani) in camera dubla cu 2 adulti beneficiaza de 100% gratuitate la cazare si la mese, patut/ babycot gratuit in limita disponibilitatii, fara pat suplimentar;
- primul si al doilea copil (3 - 6.99 ani) in junior suite/ suite room/ apartament, cu 2 adulti: platesc 50% din c/val. meselor, fara pat suplimentar;
- primul si al doilea copil (7 - 15.99 ani) in junior suite/ suite room/ apartament, cu 2 adulti: platesc c/val. meselor (fara pat suplimentar);
Conditii adulti:
- al 3-lea adult peste 16 ani: plateste 168 lei/ noapte, cu pat suplimentar si c/val. meselor;
- al 5-lea adult peste 16 ani, doar in apartamentul cu 2 dormitoare: plateste 168 lei/ noapte, cu pat suplimentar si c/val. meselor.