Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PIRATES RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Pirates Resorteste situat in nordul statiunii, la doar 10 de metri de plaja.
Construit perpendicularpe tarmul marii, ofera camere si apartamente cu vedere spre mare sau cu vederespre parcare.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel PiratesResort pune la dispozitia turistilor un restaurant care serveste preparateapartinand bucatariei internationale, o terasa in aer liber cu vedere la maresi inconjurata de spatiu verde, un bar si loc de joaca pentru copii.
Toate spatiile comune si camerele beneficieazade internet Wi-fi gratuit.

Camere:
Camerele dublestandard au bai cu dus, televizor LCD, televiziuneprin cablu, minibar, aer conditionat, mocheta, telefon international, geamuritermopan, uscator de par, balcon dotat cu mese si scaune din plastic, internetWi-fi.
Camerele duble superioare sunt complet renovate in 2018-2019 in aceeasitematica ca si camerele privilege (fiecare camera reprezinta stilulmembrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.). Camerele nubeneficiaza de vedere la mare.
Apartamentele superioare sunt alcatuite din living dotat cu o canapeaextensibila, complet renovate in 2018-2019 in aceeasi tematica ca si camereleprivilege (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului depirati: capitan, navigator, tunar etc.). Au aceleasi dotari ca si camereleduble.
Camerele duble Privilege siApartamentele Privilege suntsituate in corpul orientat catre Hotelul Vega (cu vedere laterala la mare) laetajele 1,2 si 3, sunt complet renovate in 2017-2018, au un grad de confortridicat si sunt tematice(fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajuluide pirati: capitan, navigator, tunar etc.).
Camerele duble Bunk Bed sunt situate in corpul Blue la etajele 2 si 3, vor ficomplet renovate in 2019-2020, au in dotare un pat matrimonial si un patsuprapus destinat copiilor, sunt tematice (fiecare camera reprezinta stilul membrilorechipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.) si se vor adresafamiliilor cu copii (capacitate camera 2 adulti si 2 copii). Camerele nubeneficiaza de vedere la mare.