Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX CORABIA PIRATILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul are o pozitie privilegiata, avand deschidere intr-ominidelta naturala, ceea ce constituie un veritabil atu pentru pasionatii depescuit, dar si deschidere la plaja, care se afla la o distanta de 250 m.
Camere:
Studio Tip CONFORT***:capacitate 2 persoane, living, 1 dormitor cu pat matrimonial cu terasa, 1 baiecu dus, terasa dotata cu mobilier, chicineta, gratar pe terasa la cerere, TVcablu, 1 aparat aer conditionat. In living nu au canapea extensibila. Studio-uleste decomandat.
StudioTip CONFORT 2 camere***: capacitate3-4 persoane, living, 1 dormitor cu pat matrimonial cu terasa, 1 baie cu dus,terasa dotata cu mobilier, chicineta, gratar pe terasa la cerere, TV cablu, 1aparat aer conditionat, canapea extensibila in living.
StudioTip FAMILIA: capacitate 3-4persoane, living, 1 dormitor cu balcon, 1 baie cu dus, chicineta, frigider,canapea extensibila in living, TV cablu.
ApartamenteTip CONFORT*** :capacitate: 4-6 persoane, living 35 mp, 2 dormitoare( 1 matrimonial si 1 dublu)fiecare cu balcon, 2 bai cu dus, terasa dotata cu mobilier, chicineta dotata cuaragaz, gratar pe terasa, frigider, canapea extensibila living, 2 TV cablucolor / 50 canale, 2 aparate de aer conditionat dormitor, 2 uscatoare de par.
ApartamenteTip FAMILIA** :capacitate: 4-6 persoane, living 35 mp, 2 dormitoare( 1 matrimonial si 1 dublu)fiecare cu balcon, 2 bai cu dus, terasa dotata cu mobilier, chicineta, gratarpe terasa, frigider, canapea extensibila living, TV cablu color / 50 canale,uscator de par, aer conditionat.
ApartamenteTip PRIETENII*** :capacitate: 8-10 persoane, living 60 mp, 4 dormitoare duble (fiecare cubalcon), 3 bai cu dus, terasa dotata cu mobilier, frigider, chicineta dotata cuaragaz, TV cablu color / 50 canale, gratar profesional, aer conditionat.
Dotari chicineta:chiuveta, cuptor cu microunde, filtru cafea, tacamuri, vesela.


Terasa si barul suntsituate pe replica celebrei corabii Mayflower ce a debarcat primiicolonisti in America, intregesc imaginea aparte a clubului. De pe punteacorabiei se poate admira rasaritul si apusul soarelui.
Pentru cei care fac din pescuit un hobby, potgasi in incinta complexului 12 locuri de pescuit amenajate. Cele 12 locuri depescuit se afla pe un canal lung de 30 metri , lat de 12 metri, care comunicacu lacul Mamaia. Adancimea minima este de 2 metri, iar maxima de 3 metri.