Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BQ Belvedere


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul este ideal pentru vacantele de famile, avand o gama larga de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii pe tot parcursul zilei. Hotelul a fost renovat complet in iarna 2019-2020 si reclasificat la 4*.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul este situat in Golful Palma, la 4 km de centrul orasului Palma de Mallorca si la 15 km de aeroport.

Plaja:
Hotelul se afla la 850 de metri de plaja din Cala Mayor, oferind transfer regulat gratuit spre plaja lunga de aproape 6 km a statiunii, cu ape cristaline, nisip fin si intrare lina in mare, una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei.

Dotari camere:
Hotel Belvedere are camerele dotate cu balcon sau terasa cu vedere la mare, piscina sau munte, aer conditionat/incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (contra cost), seif (la cerere, contra cost).

Facilitati HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: gradina cu terasa, piscina exterioara cu jacuzzi si sezlonguri, aer conditionat, programe de animatie, camera de jocuri, camera TV, WI-Fi (contra cost), coafor, servicii de masaj, spalatorie, minimarket, parcare privata gratuita, receptie 24h, rent a car si rent a bike, camera pentru bagaje.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, loc de joaca, miniclub.

Web: www.bqhoteles.com