Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA BOCCACCIO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Alua Boccacio este la doar 500 metri de plaja Alcudia, Playa de Muro se afla la 1.8 km de hotel, zona de baruri/ restaurante si cafenele se afla la 100 metri de hotel. Parcul Natural SAlbufera de Mallorca - 3.3 km. Aeroportul din Palma de Mallorca se afla la 45 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, restaurant cu mese tip bufet, SHO W cooking, 2 piscine, sala de fitness, cateva baruri, camera de relaxare, loc de joaca pentru copii, camera pentru bagaje, biliard (contra-cost), seif (contra - cost), patut pentru copii, conexiune internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard dispun de 2 paturi twin /pat dublu, pot avea orice vedere, au in jur de 16 mp, capacitate maxima 2 persoane si dispun de : aer conditionat, balcon, conexiune internet wireless, seif (contra-cost), mini firgider, baie cu dus si uscator de par.
Camerele Triple au in jur de 20 mp, 2 paturi twin / pat dublu, sofa, pot avea orice fel de vedere, capacitate maxima 3 persoane.
Camerele Family au capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii / 3 adulti si un copil. Au 2 paturi twin /pat dublu si canapea.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.