Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piccolo Mondo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Piccolo Mondo se afla la 200 m de partiile de schi din zona Carosello 3000 si la 3 km de centrul orasului Livigno, in care nu se aplica taxe vamale. Toate camerele au un balcon de lemn cu vedere la Alpi.


Atat la partiile de schi, cat si in centrul orasului se poate ajunge cu un autobuz a carui statie se afla chiar vizavi de proprietate. De la receptie oaspetii pot inchiria gratuit biciclete pentru a explora cadrul natural din jur.


Toate camerele Hotelului Piccolo Mondo sunt prevazute cu mobilier din lemn si podea cu parchet. Printre facilitati se numara un televizor si 2 bai private cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.


Micul dejun, care include produse atat dulci, cat si sarate, este servit in sala de mic dejun. Cand vremea este frumoasa, acesta poate fi savurat si pe terasa. Toti oaspetii beneficiaza de reduceri la restaurantele din apropiere.