Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lucy este situat pe malul marii, in Kavala si pune la dispozitie 2 restaurante si o piscina in aer liber, ocupa o cladire impresionanta de 8 etaje, situata la 5 minute de mers cu maina de centrul oraului.
Camerele si suitele moderne de la Hotelul Lucy au vedere la mare sau la orasul Kavala. Facilitatile moderne includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit si Admin: Lucy - Kavala (1623)acces gratuit la internet prin cablu. Baile sunt dotate cu oglinda cosmetica si uscator de par.
Restaurantul principal Anatoli, cu vedere la mare, serveste un mic dejun grecesc, inclusiv placinte traditionale, dulciuri de casa, gemuri si miere locala. Oaspetii pot lua cina la restaurantul a la carte, prevazut cu terasa cu vedere la mare. La cafe barul Gran Turismo i la barul de la piscina, se servesc bauturi i gustari uoare.
Hotelul Lucy este la 2 km de portul principal Kavala si la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Megas Alexandros.