Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OPAL BY THE SEA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Opal 3 stele Jupiter - Cap Aurora estesituat pe faleza, langa Hotel California, la doar 50 de metri de plaja.Hotel Opal beneficiaza de vecinatatea perfecta a Marii Negre si a PaduriiComorova, cu intinsul albastru al marii de o parte si cel verde al padurii decealalta parte, cu rasaritul exploziv de o parte si apusul molcom de cealaltaparte, cu tipatul ascutit al pescarusilor de o parte si cu trilul vesel almicilor pasari de padure de cealalta parte. Un loc in care orice om se poatebucura de spectacolul naturii.
In dreptul hotelului Opal faleza este inalta, iar plaja este fragmentata inmici golfulete strajuite de diguri. Hotel Opal este inconjurat de un spatiuverde generos, amenajat cu arbori, plante ornamentale si flori.
Hotel Opal Jupiter pune la dispozitia turistilor un numar de 216 camere dublesi 16 apartamente, majoritatea cu vedere spre mare. Camerele au dotarispecifice categoriei de 3 stele: TV LED, racitor, aer conditionat. Toate camereleau balcon cu vedere la mare sau spre padure.
Serviciile de masa se asigura in restaurantul propriu si la Braseria cu terasa(cu vedere spre mare). Restaurantul Opal va gazdui mic-dejun si pranz sub formade bufet suedez, cu bauturi incluse (apa, suc, cafea, vin si bere). Terasa inaer liber va fi deschisa la pranz si cina, pentru servirea a la carte. Meniulcontine si preparate pentru copii.
Pentru momentele de relaxare, Hotel Opal pune la dispozitia oaspetilor sai ozona de lounge cu priveliste spre mare, amenajata cu mese de bar, bancute,umbrare si sezlonguri, precum si un teren de tenis cu zgura, deservit, lacerere, de un instructor.
Pentru copii sunt amenajate doua locuri de joaca, unul interior (cusupraveghetor) si unul exterior. Saptamanal sunt organizate la locul de joacainterior, diferite activitati pentru cei mici.
Hotel Opal pune la dispozitia turistilor parcare privata cu o capacitate de 120de locuri.
Oaspetii hotelului Opal pot opta pentru acces pe plaja privata Agat, cu carehotelul are incheiat un contract de colaborare. Plaja are o suprafata totala de9000 mp, dintre care 5000 mp sunt ocupati de sezlonguri, si restul este o zonarezervata pentru cearsafuri. Plaja este situata la o distanta de mers pejos de 3 minute si este amenajata cu sezlonguri, beach-bar si umbrele. Pretulpentru inchirierea unui sezlong cu umbrela si masuta este 15 lei/zi, pentruperioada 01.06.2020 - 16.07.2020, 01.09.2020 - 20.09.2020 si 20Lei/zi, pentru perioada 17.07.2020 - 31.08.2020. Plata se va efectua laintrarea pe plaja, nu este posibila inchirierea prealabila a sezlongului.
Turistii care doresc sa foloseasca cearsaful propriu, au acces gratuit, inlimita locurilor disponibile.
Dotarigenerale: 216 camere duble, 16 apartamente
Restaurant
Terasa
Plaja privata
Braserie a la carte
Lounge
Bar
Locuri de joaca pentru copii
Teren de tenis
Sali de conferinte
Parcare
Camerele duble au baie proprie, televizor LED(diagonala 80 cm), aer conditionat, feon, internet wireless, balcon cu mobiliersi uscator, mocheta sau parchet, plasa impotriva insectelor. Suprafata: 18 mp.
Camerele duble standard sunt modernizate in anul 2020, astfel: baicomplet renovate, parchet, perdele si saltele noi. Mobilierul este mai vechi,reconditionat. Sunt situate la etajele 4, 5 si 6, au vedere spre mare sau sprePadurea Comorova. Repartitia pe etaje se face de catre Receptie, in momentulcazarii.
Camerele duble confort sunt situate la etajele 1, 2, si 3, auvedere spre mare sau spre Padurea Comorova, au mobilier modern si bailerenovate acum cativa ani. Repartitia pe etaje se face de catre Receptie, inmomentul cazarii.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila,dormitor (cu usa despartitoare intre ele), dressing, baie, 2 balcoane cu vederespre mare. Suprafata: 35 mp.
Alteservicii: Parcare privata, internet wireless gratuit, teren de tenis, locuri dejoaca pentru copii, lift, acces pe plaja privata Agat, situata in apropiere, cusezlonguri contra-cost (15 lei/zi, pentru perioada 01.06.2020 -16.07.2020, 01.09.2020 - 20.09.2020 si 20 Lei/zi, pentru perioada17.07.2020 - 31.08.2020).
Facilitati:Accepta animale Sala conferinta Loc joaca Parcare Restaurant Lift Plaja privataAer conditionat Balcon