Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Capitol este situat la 20 m de plaja

.Dotari si facilitati:
Camereleduble sunt dotate cu :-Paturi duble (twin), sifonier,TV color,cabluTV,aer conditionat ,minibar,parchet,covorase,tamplarie PVC,balcon(scaune de plastic),baie cu dus(cadita),plase tantari, telefon.

Dublele superioare sunt dotate cu:
1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila,sifonier, TV color, cablu TV, are conditionat, minibar, parchet, covorase,balcon(scaune din plastic), baie cu dus(cadita), plase tantari, telefon.
DUBLELE SUPERIOARE NU AU VEDERE LA MARE

Descriere servicii:
Pachetul cu mic dejun
include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la Kiddo Play-loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h petoata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wifii gratuit, parcare gratuita si de asemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in imita disponibilitatii);

Pachetulcu all inclusive include:cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez),bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselorla barurile special amenajate, acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- cate 1h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in imita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc,,
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala
Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:30, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cinaeste servita in intervalul 19:00-21:30,
Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft, si vin la draft, se servesc labarul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze-08:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru allinclusive-08:00-19:00).
In vecinatatea piscinei mai exista oterasa ,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.
Toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului- in regim- buffet suedez.(Insituatia in care in una dintre perioadele mai sus menntionate nu sunt minim 50de persoane la masa - masa va fi servita a la carte).

Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Intodeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecariise iese cu micul dejun!
In momentul check-out-ului turistii trebuie sa predea la receptie bratariile de identificare primite lacheck-in !
Este permisa cazarea cu animale de companie.(de talie mica si medie)-se achita taxa animal companie- 45 lei/zi.


COMPLEXUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE
Pachetele cu mic dejun se pot achizitiona oricand 01.06.2023-15.09.2023
-Pachetele cu All Inclusive se pot achizitiona in perioada 25.06.2022si 03.09.2022
-Toate mesele sunt in regim- buffet suedez.(In situatia in care in una dintre perioadele mai sus mentionate nu sunt minim 50 de persoane la masa - masa va fi servita a la carte)