Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centrul oasului Iasi, la doar 10 minute de mers pe jos de Teatrul National , Mitropolia Moldovei si alte puncte de interes, Hotelul Astoria pune la dispozitia turistilor servicii de cazare cu acces gratuit la internet WiFi, un restaurant ce isi incanta oaspetii cu preparate din bucataria traditioanala romaneasca si internationala.



Toate camerele si suitele sunt mobilate elegant si dispun de: aer condtionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, cutie de valori si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.

Turistii au la dispozitie pentru relaxare: o sauna, cada cu hidromasaj si masaje de relaxare, toate disponibile la un cost suplimentar.

Hotelul are receptie cu program nonstop, servicii de concierge si parcare privata disponibila la un cost suplimentar.


Hotelul este situat la 1 km de gara Iasi si la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Iasi. In apropiere exista legaturi de transport public, iar la cerere hotelul ofera serviciu de transfer.