Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belisair Thalasso


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL BELISAIR THALASSO:Hotelul Belisair & Thalasso este situat la 12 km de centrul orasului Hammamet, la 41 km de aeroportul international Enfidha-Hammamet, iar plaja este situata la 180 m.

Tip masa:
All Inclusive.

Localizare HOTEL BELISAIR THALASSO:
Hotelul este situat la 6 minute pe jos fata de plaja, aproximativ 180 m de plaja privata din Yasmine-Hammamet si aproape de 2 terenuri de golf.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 276 camere dotate cu aer conditionat, terasa sau balcon cu vedere la piscina sau gradina, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Facilitati HOTEL BELISAIR THALASSO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: WiFi gratuit in zonele publice ale hotelului, un centru spatios de talasoterapie, cu sauna si hamam. Exista, de asemenea, gradini cu 3 piscine exterioare, o piscina interioara si o terasa la soare cu sezlonguri si umbrele de soare. Oaspetii se pot bucura de o varietate de mancaruri si bauturi, in oricare dintre cele 2 restaurante si 4 baruri ale hotelului.
De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor o varietate de servicii potrivite intregii familii: mini-club, seri tematice, activitati sportive (tenis, sporturi pe plaja, aerobic, gimnastica, mini golf, tenis de masa) etc.

Clasificare oficiala: 4*

Website: http://medina.com.tn